Hedera Vita na Sajmu IN-COSMETICS GLOBAL u Parizu, 05-07. aprila 2022.

blank

In-Cosmetics Global je jedan od vodećih sajmova u industriji, koji se svake godine održava na različitim lokacijama u Evropi. Ove godine, prestižni Sajam održan je u Parizu, u periodu od 5. do 7. aprila 2022. godine. Predstavnici Hedera Vite posetili su ovogodišnji Sajam, kako bi stekli uvid u najnovije trendove na planu kozmetike, povezali se sa proizvođačima i doprineli razvoju naše kompanije.

Počeci ovog velikog sajma vezuju se za 1990. godinu i prvi događaj koji se održao u Birmingham-u (Engleska), i koji je postavio temelje za dalje usavršavanje i razvoj, za sve ono što Sajam predstavlja danas.

Sajam In-Cosmetics Global otvoren je samo za posetioce. U okviru njega, brojni izlagači predstavljaju široku paletu proizvoda iz oblasti kozmetike, čineći tako komunikacionu i informatičku platformu u industriji. Takođe, na ovaj način, kompanijama – izlagačima pruža se mogućnost da se predstave širokoj i raznovsrnoj publici iz različitih zemalja. S druge strane, samim posetiocima pruža se prilika da pronađu detaljne i sveobuhvatne informacije o najnovijim trendovima i proizvodima na polju kozmetike.

Treba napomenuti da se među izlagačima našla i kompanija Givaudan, firma koja se bavi aktivnim materijama, jedna od najprestižnijih, kako u Evropi, tako i u svetu. Ova kompanija odlikuje se veoma dugom tradicijom. Kako sami ističu, njihov cilj je kreiranje srećnijeg i zdravijeg života, zasnovanog na prirodi, kao i povezivanje ljudi sličnih interesovanja širom sveta. Iz navedenog se vidi da su ovo ciljevi i interesovanja koje deli i naša kompanija, zbog čega Hedera Vita već uveliko sarađuje sa Givaudan-om, od koga nabavlja veliku količinu sirovina za prozvodnju kozmetičkih proizvoda.

Kada govorimo o In-Cosmetics Global sajmu, važno je znati da se ovde ne radi samo o izlaganju: bitno je da se istom prilikom ostvaruje povezivanje uživo, što pruža raznovrsne mogućnosti: da se ostavi dobar utisak, da se iznađu sveže ideje za dalji razvoj, da se podeli i stekne iskustvo. U okviru In-Cosmetics Global sajma postoji niz različitih aktivnosti, za svakog po nešto: od lansiranja novih proizvoda, preko izlaganja eksperata koji pružaju najnovije tehnološke informacije, do seminara koji su se pokazali kao visoko popularni (Exibitor Seminars, Innovation Seminars).

Međutim, priča se ne završava sa sajamskim danima: postoje i onlajn programi i virtuelne platforme kako bi se nastavila saradnja među ljudima iz iste branše širom sveta.

Na ovaj način, Sajam podstiče nove vidove saradnje, spaja ljude i kompanije, proizvođače i posetioce, inspiriše na nove poslovne poduhvate. Zbog svega toga su se predstavnici Hedera Vita kompanije potrudili da i ove godine posete In-Cosmetics Global sajam, kako bi prikupili sveže ideje i stekli nova iskustva koja će pomoći da se naša kompanija i dalje razvija u pravom pravcu, u skladu sa potrebama i željama naših korisnika.

Update cookies preferences