Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

Akcija

Buter za telo - Kokos, 100ml

Akcija
Linija Better Butter, bogate teksture, bazira se na prirodnim, hranljivim uljima i buterima koji prijaju koži, obezbeđuju joj negu i zaštitu. Better Butter, obogaćen devičanskim uljem kokosa, čuva kožu od isušivanja i negativnih efekata iz spoljašnje sredine, čisti je i održava mikrofloru kože, ostavljajući je glatkom, mekom i sjajnom. Posebno je prijatan za negu kože nakon izlaganja suncu, suve kože i u kombinaciji sa proizvodima za zaštitu od sunca zbog dodatne nege i zaštite kože od UV zračenja.
880,00 RSD
Kupi

Buter za telo - Shea buter, 100ml

Akcija
Linija Better Butter, bogate teksture, bazira se na prirodnim, hranljivim uljima i buterima koji prijaju koži, obezbeđuju joj negu i zaštitu. Better Butter, obogaćen dragocenim ši buterom, odgovara svim tipovima kože, čuva kožu od isušivanja i negativnih efekata iz spoljašnje sredine, umiruje je i omekšava ostavljajući je glatkom, jedrom i elastičnom. Posebno je dragocen za negu kože sklone nastanku strija i bora, za negu kože nakon izlaganja suncu i u kombinaciji sa proizvodima za zaštitu od sunca zbog dodatne nege i zaštite kože od UV zračenja.
880,00 RSD
Kupi

Masažni gel – cimet, 300ml

Akcija
UZ KUPOVINU SVA 3 CINNAMON MASAGE PROIZVODA NA POKLON DOBIJATE DETOX GEL ZA TUŠIRANJE, 150ml. Gel na bazi biljnih ekstrakata i etarskih ulja, prijatnog mirisa, pogodan je za relaksirajuću masažu kože. Zbog visokog sadržaja vode gel hidrira i prijatno hladi kožu tokom masaže. Sitno mlevena kora cimeta i fine čestice kvarcnog peska vrše piling, nežno uklanjajući mrtve ćelije sa površine kože. Upotrebom gela koža postaje zategnuta, čvrsta, preoblikovana, bez vidljivih znakova “pomorandžine kore”.
800,00 RSD
Kupi
Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 3000rsd

Call
Call centar

Radnim danima 08-16h, Subotom 08-14h
+381 69 /302-99-93

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije