Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

Učenici Srednje Ekonomske škole iz Loznice posetili su Hedera Vita kompaniju

Koliko je važno za jednu kompaniju da raste zajedno sa gradom i sa svojim sugrađanima, pokazuje činjenica da se Hedera Vita iz godine u godinu nalazi na listi firmi povoljnih za obuke, stručnu praksu, ali i za buduće zaposlenje mladih naraštaja.

Imali smo posebnu čast da našu kompaniju posete učenici Srednje ekonomske škole iz Loznice.

Tom prilikom učenicima je pokazan proces proizvodnje, kako mašinskog dela, tako i proizvodnje gde se ceo proces izrade izvodi isključivo ručno.

Naš je stav da svi radnici moraju biti upućeni makar i teorijski o svakom procesu poslovanja, pa je tako poželjno i da ekonomisti imaju znanja o samom proizvodnom procesu kako bi se proizvodi na terenu ili direktno partnerima prestavili na što kvalitetniji način.

Ovakav vid prezentacije dobar je mlade i britke umove kako bi se približili poslu i videli iz “prve ruke” kako stvari funkcionišu u okviru jedne firme, od magacina, proizvodnje, nabavke, prodaje i marketinga. Ali je prezentacija takođe veoma važna i za nas koji činimo ovu firmu, jer nas podeća da ne radimo i ne stvaramo samo za sebe, već se širenjem same kompanije stvara mogućnost zaposlenja za buduće generacije koje će na svoj način uticati na rad i razvoj firme i nas samih.

Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 3000rsd

Call
Call centar

Radnim danima 08-16h, Subotom 08-14h
+381 69 /302-99-93

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije