Sapuni sa magarećim mlekom

Jedinstveni 100% prirodni i ručno rađeni sapuni sa magarećim mlekom, namenjeni kako odraslima, tako i deci.

U svom sastavu pored magarećeg mleka sadrže šea buter, ulje makadamije i druga biljna ulja.

Omogućavaju koži da bude čista, oslobađajući je mrtvih ćelija.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

4 Artikala

 1. Sapun sa dodatkom magarećeg mleka, 165g

  Standardna cena: 480,00 din.

  Special Price 378,00 din.

  Sapun od magarećeg mleka se naročito dobro pokazao kao sredstvo za lečenje problematične kože.Pored toga što blagotvorno utiče na povećanje vlažnosti, koži vraća elastičnost, zahvaljujući niskom sadržaju masti, sapun od magarećeg mleka se preporučuje za lečenje akni i bubuljica. Uz to, prodire u najdublje slojeve kože, ne isušujući je i izuzetno je bogat vitaminima A, C, D i E, zahvaljujući kojima je odlično sredstvo protiv usporavanja starenja kože. Po svom sastavu ovo mleko je najsličnije majčinom i kao takvo ne izaziva nikakve alergijske reakcije.
 2. Sapun sa dodatkom magarećeg mleka – Dečiji, 90g
  250,00 din.
  PRIRODNI DEČIJI SAPUN predstavlja kombinaciju biljnih ulja: kakao butera (Cocoa Butter), ši butera (Shea Butter), kokosovog ulja (Coconut Oil), bademovog ulja (Almond Oil) i ulja nevena (Marigold Oil). Sjedinjena u jednu celinu kojoj je umesto vodene faze dodato dragoceno magareće mleko daju sapun koji je po svim svojim osobinama savršen za negu nežne dečije kože. Hedera Vita dečiji sapun može se koristiti i za pranje kose.
 3. Sapun sa dodatkom magarećeg mleka - Ženski, 90g
  250,00 din.
  Mineralne soli u magarećem mleku omogućavaju koži da bude čista, oslobađajući je mrtvih ćelija i tako ostavlja prostor za jače dejstvo korisnih sastojaka u dubini. Lipidi obezbeđuju koži dobru ishranjenost i upijanje vitamina, povećavaju elastičnost i služe kao prevencija ekcema i psorijaze. Dejstvo magarećeg mleka na kožu je višestruko. Po svom sastavu ovo mleko je najsličnije majčinom i kao takvo ne izaziva nikakve alergijske reakcije.
 4. Sapun sa dodatkom magarećeg mleka - Muški, 90g
  250,00 din.
  Sapun od magarećeg mleka se naročito dobro pokazao kao sredstvo za lečenje problematične kože. Pored toga što blagotvorno utiče na povećanje vlažnosti, koži vraća elastičnost, zahvaljujući niskom sadržaju masti, sapun od magarećeg mleka se preporučuje za lečenje akni i bubuljica. Uz to, prodire u najdublje slojeve kože, ne isušujući je i izuzetno je bogat vitaminima A, C, D i E, zahvaljujući kojima je odlično sredstvo protiv usporavanja starenja kože. Po svom sastavu ovo mleko je najsličnije majčinom i kao takvo ne izaziva nikakve alergijske reakcije.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

4 Artikala