Sapun masažer - sa dodatkom kozjeg mleka / Cimet - Anticelulit, 120g

Više pregleda

Sapun masažer - sa dodatkom kozjeg mleka / Cimet - Anticelulit, 120g
275,00 din.

Availability: Na skladištu

Masažni sapun je napravljen od prirodnih biljnih ulja i obogaćen kozjim mlekom. Protiv celulita se bori na taj način što njegova struktura masažera ima ulogu da podstiče perifernu cirkulaciju i ubrza razmenu materija u potkožnom tkivu. Takođe aromatična ulja cimeta, pomorandže i bršljana direktno deluju na razgradnju celulita. U sastavu ovog anticelulit sapuna nalazi se i susamovo ulje koje zagreva i na taj način omogućava da se svi navedeni procesi odvijaju efikasnije pri povišenoj temperaturi u površinskom sloju kože.
Opis

Detalji

Masažni sapun je napravljen od prirodnih biljnih ulja i obogaćen kozjim mlekom.

Protiv celulita se bori na taj način što njegova struktura masažera ima ulogu da podstiče perifernu cirkulaciju i ubrza razmenu materija u potkožnom tkivu.

Takođe aromatična ulja cimeta, pomorandže i bršljana direktno deluju na razgradnju celulita.

U sastavu ovog anticelulit sapuna nalazi se i susamovo ulje koje zagreva i na taj način omogućava da se svi navedeni procesi odvijaju efikasnije pri povišenoj temperaturi u površinskom sloju kože.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

SKU 8606106781267
Recenzije

komentari kupaca 1 item(s)

Nema jak miris, što je meni bitno, koža je maka posle korišćenja, a pošto ima zrnca u sebi,odličan je i za urasle dlake posle depilacije.
Prvi proizvod koji sam probala od Hedere,i oduševila se. Nema jak miris, što je meni bitno, koža je maka posle korišćenja, a pošto ima zrnca u sebi,odličan je i za urasle dlake posle depilacije. Komentarisano Jelena / (Poslano 7.8.2016.)

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.