Sapuni Masažeri

Prirodni i ručno rađeni, privlačnog dizajna namenjeni masaži tela prilikom tuširanja.

Efekat pilinga i specifičan miris koji svaki masažer poseduje, čine kožu glatkom i zategnutijom. 

Biljna ulja pomorandže, nevena, lavande zatim sa dodatkom cimeta ili zeolita daju vam mogućnost izbora kojim želite masirati vaše telo.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

4 Artikala

 1. Sapun masažer - Neven / Anti age, 120gr
  275,00 din.
  Preporučuje se svakodnevno korišćenje sapuna za negu kože, kao i za otklanjanje kožnih problema kao što su akne, ekcemi, psorijaza. Namenjeni su osobama kod kojih se javljaju alergijske promene na koži usled korišćenja industrijskih sapuna, za negu kože koja je izložena raznim spoljašnjim štetnim faktorima kao što su hemikalije, vetar ili često izlaganje kože suncu ili solarijumu.
 2. Sapun masažer - sa dodatkom kozjeg mleka / Lavanda Relax, 120gr
  275,00 din.
  Masažni sapun je napravljen od prirodnih biljnih ulja i obogaćen lavandom. Protiv celulita se bori na taj način što njegova struktura masažera ima ulogu da podstiče perifernu cirkulaciju i ubrza razmenu materija u potkožnom tkivu. Namenjeni su osobama kod kojih se javljaju alergijske promene na koži usled korišćenja industrijskih sapuna, za negu kože koja je izložena raznim spoljašnjim štetnim faktorima kao što su hemikalije, vetar ili često izlaganje kože suncu ili solarijumu. Osim toga, lavanda se pokazala i kao pravi prijatelj kože jer daje dobre rezultate u borbi protiv akni, masne kože, dermatitisa, psorijaze, ekcema i atletskog stopala
 3. Sapun masažer - Zeolit, 120g
  275,00 din.
  Masažni sapun je napravljen od prirodnih biljnih ulja i obogaćen zeolitom. Protiv celulita se bori na taj način što njegova struktura masažera ima ulogu da podstiče perifernu cirkulaciju i ubrza razmenu materija u potkožnom tkivu Masaža tela sapunom obobogaćenim zeolitom čisti masne potkožne naslage, pri čemu koža postaje zategnutija i glatka. Zeolit kod psorijaze, seboreje i herpesa. Tvrdi se i da uklanja gljivična oboljenja, kao i radioaktivne kontaminacije.
 4. Sapun masažer - sa dodatkom kozjeg mleka / Cimet - Anticelulit, 120g
  275,00 din.
  Masažni sapun je napravljen od prirodnih biljnih ulja i obogaćen kozjim mlekom. Protiv celulita se bori na taj način što njegova struktura masažera ima ulogu da podstiče perifernu cirkulaciju i ubrza razmenu materija u potkožnom tkivu. Takođe aromatična ulja cimeta, pomorandže i bršljana direktno deluju na razgradnju celulita. U sastavu ovog anticelulit sapuna nalazi se i susamovo ulje koje zagreva i na taj način omogućava da se svi navedeni procesi odvijaju efikasnije pri povišenoj temperaturi u površinskom sloju kože.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

4 Artikala