Sapun masažer - sa dodatkom kozjeg mleka / Lavanda Relax, 120gr

Više pregleda

Sapun masažer - sa dodatkom kozjeg mleka / Lavanda Relax, 120gr
275,00 din.

Availability: Na skladištu

Masažni sapun je napravljen od prirodnih biljnih ulja i obogaćen lavandom. Protiv celulita se bori na taj način što njegova struktura masažera ima ulogu da podstiče perifernu cirkulaciju i ubrza razmenu materija u potkožnom tkivu. Namenjeni su osobama kod kojih se javljaju alergijske promene na koži usled korišćenja industrijskih sapuna, za negu kože koja je izložena raznim spoljašnjim štetnim faktorima kao što su hemikalije, vetar ili često izlaganje kože suncu ili solarijumu. Osim toga, lavanda se pokazala i kao pravi prijatelj kože jer daje dobre rezultate u borbi protiv akni, masne kože, dermatitisa, psorijaze, ekcema i atletskog stopala
Opis

Detalji

Masažni sapun je napravljen od prirodnih biljnih ulja i obogaćen lavandom.

Protiv celulita se bori na taj način što njegova struktura masažera ima ulogu da podstiče perifernu cirkulaciju i ubrza razmenu materija u potkožnom tkivu.

Namenjeni su osobama kod kojih se javljaju alergijske promene na koži usled korišćenja industrijskih sapuna, za negu kože koja je izložena raznim spoljašnjim štetnim faktorima kao što su hemikalije, vetar ili često izlaganje kože suncu ili solarijumu.

Osim toga, lavanda se pokazala i kao pravi prijatelj kože jer daje dobre rezultate u borbi protiv akni, masne kože, dermatitisa, psorijaze, ekcema i atletskog stopala.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

SKU 8606106781250
Recenzije

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.