SUN Losion za telo sa zaštitnim faktorom SPF 30, 200ml

Više pregleda

SUN Losion za telo sa zaštitnim faktorom SPF 30, 200ml
630,00 din.

Availability: Na skladištu

Arganovo ulje je jedno od najmoćnijih anti-age ulja na svetu, zahvaljujući svom bogatom sastavu hranjivih nutrijenata. Sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline (linolna, alfa linolenska, oleinska), sterole, vitamin E, minerale i karotenoide. Tokoferoli, poznatiji kao vitamin E, najvrjedniji su sastojak arganovog ulja. Drugi važan sastojak arganovog ulja su karoteni koji štite kožu od UV zračenja. Esencijalne masne kiseline iz arganovog ulja sprečavaju upalne procese na koži hidratizirajući je i jačajući u isto vrijeme.
Ulje argana ima visoki udeo skvalena, prirodnih sastojaka koji štite od raka kože i umiruju. Ferulinska kiselina iz ulja argana vrlo je snažan stabilizator vitamina C i E pa ona udvostručuje njihovo djelovanje. Kombinacija UVA I UVB filtera pruža zaštitu od 97 % zračenja. Na taj način nanošenjem losiona zaštitićete kožu od opekotina, iritacija i oštećenja koja nastaju usled izlaganja sunčevim zracima. Trajanje dejstva SPF faktora je dva sata od nanošenja, tako da bi bilo poželjno mazanje losionom čim prestane dejstvo zaštite. Hedera Vita losion za telo sa zaštitnim faktorom SPF 30 štiti od štetnih dejstava sunčevih zraka i oštećenja koja uzrokuju. Pogodan je za sve tipove kože i za osetljivu dečju kožu.
PRETERANO IZLAGANJE SUNČEVOM ZRAČENJU PREDSTAVLJA
OZBILJAN RIZIK PO ZDRAVLJE LJUDI.
Opis

Detalji

Arganovo ulje je jedno od najmoćnijih anti-age ulja na svetu, zahvaljujući svom bogatom sastavu hranjivih nutrijenata.

Sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline (linolna, alfa linolenska, oleinska), sterole, vitamin E, minerale i karotenoide.

Tokoferoli, poznatiji kao vitamin E, najvrjedniji su sastojak arganovog ulja. Drugi važan sastojak arganovog ulja su karoteni koji štite kožu od UV zračenja.

Esencijalne masne kiseline iz arganovog ulja sprečavaju upalne procese na koži hidratizirajući je i jačajući u isto vrijeme.

Ulje argana ima visoki udeo skvalena, prirodnih sastojaka koji štite od raka kože i umiruju. Ferulinska kiselina iz ulja argana vrlo je snažan stabilizator vitamina C i E pa ona udvostručuje njihovo djelovanje.

Kombinacija UVA I UVB filtera pruža zaštitu od 97 % zračenja. Na taj način nanošenjem losiona zaštitićete kožu od opekotina, iritacija i oštećenja koja nastaju usled izlaganja sunčevim zracima.

Trajanje dejstva SPF faktora je dva sata od nanošenja, tako da bi bilo poželjno mazanje losionom čim prestane dejstvo zaštite.

Hedera Vita losion za telo sa zaštitnim faktorom SPF 30 štiti od štetnih dejstava sunčevih zraka i oštećenja koja uzrokuju. Pogodan je za sve tipove kože i za osetljivu dečju kožu.

PRETERANO IZLAGANJE SUNČEVOM ZRAČENJU PREDSTAVLJA OZBILJAN RIZIK PO ZDRAVLJE LJUDI.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

SKU 8606018350841
Recenzije

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.