Uljani tretman za kosu – SUN, 25ml

Više pregleda

Uljani tretman za kosu – SUN, 25ml
300,00 din.

Availability: Na skladištu

Hranljivi uljani tretman za kosu ne masti kosu i namenjen je negovanju slabe, oštećene i hemijski tretirane kose i kao zaštitna barijera koja štiti kosu prilikom izlaganja sunčevim zracima kao i slanoj morskoj vodi. Pruža kosi potpunu regeneraciju, hidrataciju i zaštitu. Raščešljavanje kako mokre tako i suve kose je vidno olakšano, a kosa postaje svilenkasta, mekša na dodir, sjajna i lakša za oblikovanje. Saveti za upotrebu: Naneti na vrhove kose pre izlaganja suncu. Nakon pranja kose, u zavisnosti od njene dužine i gustine, istisnuti 2-3 doze uljanog tretmana na dlanove, ravnomerno naneti na još uvek vlažnu kosu i raščešljati. Ne ispirati. Za dodatnu negu i lepši izgled naneti malu količinu tretmana na suvu i po želji oblikovanu kosu.
Opis

Detalji

Hranljivi uljani tretman za kosu ne masti kosu i namenjen je negovanju slabe, oštećene i hemijski tretirane kose i kao zaštitna barijera koja štiti kosu prilikom izlaganja sunčevim zracima kao i slanoj morskoj vodi.

Pruža kosi potpunu regeneraciju, hidrataciju i zaštitu.

Raščešljavanje kako mokre tako i suve kose je vidno olakšano, a kosa postaje svilenkasta, mekša na dodir, sjajna i lakša za oblikovanje.

Saveti za upotrebu: Naneti na vrhove kose pre izlaganja suncu.

Nakon pranja kose, u zavisnosti od njene dužine i gustine, istisnuti 2-3 doze uljanog tretmana na dlanove, ravnomerno naneti na još uvek vlažnu kosu i raščešljati.

Ne ispirati. Za dodatnu negu i lepši izgled naneti malu količinu tretmana na suvu i po želji oblikovanu kosu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

SKU 8606018350964
Recenzije

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.