Jesenja ponuda za lice (tonik za čišćenje lica 150ml, ulje makadamija 30ml, krema aloja zeleni čaj 100ml)

Više pregleda

Jesenja ponuda za lice (tonik za čišćenje lica 150ml, ulje makadamija 30ml, krema aloja zeleni čaj 100ml)
980,00 din.

Availability: Na skladištu

Tonik za čišćenje lica -
Veoma blaga formula zasnovana je na mehanički preradjenoj vodi iz soka zelene mandarine. Zahvaljujući sinergijskom djelovanju vitamina C i flavona, mandarina poseduje vrlo snažna antioksidacijska svojstva.
Koristi se za negu masne kože jer reguliše lučenje sebuma. Revitalizuje kožu sa proširenim i začepljenim porama.
Pimena i način upotrebe: Natopiti tufer i kružnim pokretima očistiti nečistoće sa lica. Postupak ponoviti ujutru i uveče.
Biljno ulje Makadamija -
Bijno ulje makadamije ublažava upale, umiruje simptome kožnih alergija i iritacija. Ubrzava oporavak kože opečene suncem. Ulje makadamije bogato je vitaminima E i A kao i skvalenom koji služi za sintezu vitamina D.
Ispoljava odlične rezultate u nezi i regeneraciji zrele kože kao i suve i oštećene kose. Usporava pojavu znakova starenja, hidrira, regeneriše i deluje antiinflamatorno kod zapaljenskih procesa na koži.
Krema aloja – Zeleni čaj -
Hedera Vita kreme pružaju koži neophodnu hidrataciju i elastičnost, sprečavajući ranu pojavu bora. Pružite vašoj koži nephodnu hidrataciju, elastišnost i svežinu. Neka priroda brine o vašoj koži na pravi način.
Opis

Detalji

Tonik za čišćenje lica - Veoma blaga formula zasnovana je na mehanički preradjenoj vodi iz soka zelene mandarine. Zahvaljujući sinergijskom djelovanju vitamina C i flavona, mandarina poseduje vrlo snažna antioksidacijska svojstva. Koristi se za negu masne kože jer reguliše lučenje sebuma. Revitalizuje kožu sa proširenim i začepljenim porama. Pimena i način upotrebe: Natopiti tufer i kružnim pokretima očistiti nečistoće sa lica. Postupak ponoviti ujutru i uveče. Biljno ulje Makadamija - Bijno ulje makadamije ublažava upale, umiruje simptome kožnih alergija i iritacija. Ubrzava oporavak kože opečene suncem. Ulje makadamije bogato je vitaminima E i A kao i skvalenom koji služi za sintezu vitamina D. Ispoljava odlične rezultate u nezi i regeneraciji zrele kože kao i suve i oštećene kose. Usporava pojavu znakova starenja, hidrira, regeneriše i deluje antiinflamatorno kod zapaljenskih procesa na koži. Krema aloja – Zeleni čaj - Hedera Vita kreme pružaju koži neophodnu hidrataciju i elastičnost, sprečavajući ranu pojavu bora. Pružite vašoj koži nephodnu hidrataciju, elastišnost i svežinu. Neka priroda brine o vašoj koži na pravi način.
Recenzije

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.