Naša ponuda - Pantenol (Mleko za čišćenje lica Pantenol, 150ml, Pantenol emulzija, 200ml, Pantenol – Krema za osetljivu i oštećenu kožu, 100ml)

Više pregleda

Naša ponuda - Pantenol (Mleko za čišćenje lica Pantenol, 150ml, Pantenol emulzija, 200ml, Pantenol – Krema za osetljivu i oštećenu kožu, 100ml)
900,00 din.

Availability: Na skladištu

Mleko za čišćenje lica Pantenol, 150ml:
Za svakodnevnu negu i zastitu kože lica, ruku i celog tela.
Za negu svih tipova kože nakon suncanja ili solarijuma kada isušena koža zahteva dodatnu hidrataciju.
Za čišcenje lica i skidanje šminke

Pantenol emulzija, 200ml:
Koristi se za negu zdrave i regeneraciju oštećene kože.
Prodire u strukturu kože pa tako ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. Sadrži snažne bioaktivne supstance koje imaju dejstvo na umirenje iritacija.

Pantenol – Krema za osetljivu i oštećenu kožu, 100ml:
Pantenol krema kao aktivni sastojak sadrži dekspantenol koji se u ljudskom organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B 5 ). Pantenol lako prodire u strukturu kože, gde vezuje i zadržava vodu, čime koži daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost. Pored toga, pantenol ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju.
Pantenol krema namenjena je za negu suve i oštećene kože.Peporučuje se i za zrelu kožu, kao i kožu sklonu alergijama, iritacijama i upalama.Takođe, korišćenje pantenol kreme preporučuje se kod blažih opekotina,ožiljaka,ubrzavanja zarastanja povreda kože, za ublažavanje tegoba nastalih kod prekomernog sunčanja, ublažavanje svraba, crvenila i peckanja.Regeneraciju suvih i ispucalih usana kao i suve i ogrubele kože ruku.
Opis

Detalji

Mleko za čišćenje lica Pantenol, 150ml: Za svakodnevnu negu i zastitu kože lica, ruku i celog tela. Za negu svih tipova kože nakon suncanja ili solarijuma kada isušena koža zahteva dodatnu hidrataciju. Za čišcenje lica i skidanje šminke

Pantenol emulzija, 200ml: Koristi se za negu zdrave i regeneraciju oštećene kože. Prodire u strukturu kože pa tako ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. Sadrži snažne bioaktivne supstance koje imaju dejstvo na umirenje iritacija.

Pantenol – Krema za osetljivu i oštećenu kožu, 100ml: Pantenol krema kao aktivni sastojak sadrži dekspantenol koji se u ljudskom organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B 5 ). Pantenol lako prodire u strukturu kože, gde vezuje i zadržava vodu, čime koži daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost. Pored toga, pantenol ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. Pantenol krema namenjena je za negu suve i oštećene kože.Peporučuje se i za zrelu kožu, kao i kožu sklonu alergijama, iritacijama i upalama.Takođe, korišćenje pantenol kreme preporučuje se kod blažih opekotina,ožiljaka,ubrzavanja zarastanja povreda kože, za ublažavanje tegoba nastalih kod prekomernog sunčanja, ublažavanje svraba, crvenila i peckanja.Regeneraciju suvih i ispucalih usana kao i suve i ogrubele kože ruku.

Recenzije

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.