Zimska Akcija (Mleko za negu tela - Propolis, 200ml, Gel za tuširanje - Nevenovo ulje, 200ml, Krema za ruke i nokte - Kamilica, 75ml)

Više pregleda

Zimska Akcija (Mleko za negu tela - Propolis, 200ml, Gel za tuširanje - Nevenovo ulje, 200ml, Krema za ruke i nokte - Kamilica, 75ml)
600,00 din.

Availability: Na skladištu

Mleko za negu tela - Propolis, 200ml
Mleko za negu tela u sebi sadrzi ulje nevena, propolis i ekstrat kamilice. Ulje od nevena regeneriše i neguje oštecenu i suvu kožu lica i tela.
Posebno se preporučuje za negu kože nakon dugotrajnog izlaganja suncu.
Pošto neven ima blago antiseptičko dejstvo (usled visokog sadržaja joda), može se upotrebljavati i kao pomoćno prirodno sredstvo za suzbijanje raznih infekcija na koži.
Propolis deluje protiv bakterija, gljivica, virusa i upala i ima anestetička i antioksidativna svojstva.
Kamilica deluje protivupalno i antibakterijski, umiruje nadraženu kožu koristi se u nezi problematične kože, suve i oštećene kože zahvaljujući bogatom sadržaju flavonoida, ima antioksidativna svojstva.

Gel za tuširanje - Nevenovo ulje, 200ml
Gel za tuširanje obogaćen nevenovim uljem regeneriše i neguje osetljivu i suvu kožu.
Posebno se preporučuje za negu kože nakon izlaganja suncu.
Ulje nevena ispoljava i blago antiseptično dejstvo usled visokog sadržaja joda.
Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu kupke naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.

Krema za ruke i nokte - Kamilica, 75ml
Sa starenjem koža ima tendenciju da gubi svoja prirodna elastična svojstva što rezultira pojavom bora na površini kože.
Prirodni sastojci Hedera Vita kreme neguju, hidriraju, regenerišu i podmladjuju kožu ruku.
Ulje kamilice zaceljuje ožiljke i odstranjuje mrlje na koži.
Čisti kožu od toksina i bakterija.
Delotvorno je kod ekcema, psorijaze, dermatitisa i drugih problematičnih stanja kože.
Opis

Detalji

Mleko za negu tela - Propolis, 200ml

Mleko za negu tela u sebi sadrzi ulje nevena, propolis i ekstrat kamilice. Ulje od nevena regeneriše i neguje oštecenu i suvu kožu lica i tela. Posebno se preporučuje za negu kože nakon dugotrajnog izlaganja suncu. Pošto neven ima blago antiseptičko dejstvo (usled visokog sadržaja joda), može se upotrebljavati i kao pomoćno prirodno sredstvo za suzbijanje raznih infekcija na koži. Propolis deluje protiv bakterija, gljivica, virusa i upala i ima anestetička i antioksidativna svojstva. Kamilica deluje protivupalno i antibakterijski, umiruje nadraženu kožu koristi se u nezi problematične kože, suve i oštećene kože zahvaljujući bogatom sadržaju flavonoida, ima antioksidativna svojstva.

Gel za tuširanje - Nevenovo ulje, 200ml

Gel za tuširanje obogaćen nevenovim uljem regeneriše i neguje osetljivu i suvu kožu. Posebno se preporučuje za negu kože nakon izlaganja suncu. Ulje nevena ispoljava i blago antiseptično dejstvo usled visokog sadržaja joda. Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu kupke naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.

Krema za ruke i nokte - Kamilica, 75ml

Sa starenjem koža ima tendenciju da gubi svoja prirodna elastična svojstva što rezultira pojavom bora na površini kože. Prirodni sastojci Hedera Vita kreme neguju, hidriraju, regenerišu i podmladjuju kožu ruku. Ulje kamilice zaceljuje ožiljke i odstranjuje mrlje na koži. Čisti kožu od toksina i bakterija. Delotvorno je kod ekcema, psorijaze, dermatitisa i drugih problematičnih stanja kože.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

SKU ZAMGK
Recenzije

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.