Hyaluronic Acid - Anti Age

Hyaluron Anti Age kolekcija je namenjena ženama koje žele da spreče pojavu bora i dehidrataciju kože lica svakodnevnom negom.

 

Aktivne materije različitih vrsta hijalurona u kombinaciji sa ostalim Anti Age sastojcima zbog male molekulske mase omogućavaju intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno prodiranje u dublje slojeve, što podstiče nastanak vitalnih ćelija koje sačinjavaju dva najvažnija proteina u koži: kolagen i elastin.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

6 Artikala

 1. Hyaluron Anti Age – Dnevna krema, 50ml
  870,00 din.
  Hijaluron linija je bazirana na dokazanom pozitivnom dejstvu hijaluronske kiseline u anti-age tretmanu kože. Dnevna krema sa hijaluronskom kiselinom optimalno hidrira kožu, povećava njenu elastičnost i smanjuje izraženost bora. Svojim antioksidantnim dejstvom, usporava proces starenja i stvaranje novih bora. Bez parabena. Za potpunu negu preporučujemo kombinaciju dnevne i noćne AntiAge kreme.
 2. Hyaluron Anti Age – Noćna krema, 50ml
  870,00 din.
  Hijaluron linija je bazirana na dokazanom pozitivnom dejstvu hijaluronske kiseline u anti-age tretmanu kože. Noćna krema sa hijaluronskom kiselinom optimalno hidrira kožu, povećava njenu elastičnost i smanjuje izraženost bora. Svojim antioksidantnim dejstvom, usporava proces starenja i stvaranje novih bora. Bez parabena. Za potpunu negu preporučujemo kombinaciju dnevne i dnevne AntiAge kreme.
 3. Hyaluron Anti Age – Micelarni losion, 200ml
  450,00 din.
  Micelarni anti age losion za uklanjanje šminke i čišćenje lica obogaćen je izuzetno korisnim aktivnim principima koji pomažu pri regeneraciji kože, stvaranju kolagena i elastina. Izuuzetno je efikasan i prijatan za kožu, te lako rastvara šminku i uklanja nešistoće sa lica. Losion je dodatno obogaćen babasu uljem, bergamotom i hidrosolubilnom materijom, izvanrednim spojem koji vlaži, čisti, omekšava kožu, stimuliše rast i jačanje kolagena.
 4. Hyaluron Anti Age – Mleko za čišćenje lica, 200ml
  450,00 din.
  Antiage mleko za telo predstavlja svojstveni koncept nege kože kojoj nedostaje vlage i kojoj je potrebna regeneracija. U sastavu Antiage mleka za telo nalazi se izuzetna količina hranljivih supstanci, koje se upiju duboko u gornji pokrivni sloj kože. Direktna “ekstremna” navlaženost i bogata prirodna nega kože daju dugoročne rezultate: povećanu hidriranost, meku, negovanu kožu zdravog i blistavog izgleda.
 5. Hyaluron sprej – Anti Age 50ml
  375,00 din.
  Aktivne materije koje se nalaze u spreju specijalno su formulisane da stimulišu proizvodnju matičnih ćelija. Na taj način se koža podmlađuje, popravljaju se nastala oštećenja, koja su rezultat starenja, upalnih stanja ili pigmentacija. Anti age sprej za regeneraciju pruža protivupalno, umirujuće i antiiritacijsko delovanje. Može se upotrebljavati kod svih oblika povećane osetljivosti kože. Aktivne materije: biljni hijaluron (Tamarindus Indica Seed), hijaluronska kiselina (Sodium Hyaluronate), babasu ulje (Babassu Oil), voćni sok bergamota (Citrus Aurantium Bergamia Fruit Extract). Primena: Koristi se u nezi osetljive, nadražene i alergijama sklone kože, kod opekotina od sunca, nakon tretmana protiv akni, nakon brijanja i depilacije, nakon skidanja šminke. Koristi se i nakon dermatoloških tretmana i hemijskog pilinga. Smanjuje reaktivno crvenilo i upalu pa tako pomaže zaceljivanje. Način upotrebe: Sprej raspršiti na kožu i nakon toga sačekati nekoliko minuta.
 6. Hyaluron Anti Age Serum, 15ml
  1.050,00 din.
  SASTAV: Citrus Aurantium Bergamia Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Tamarindus Indica Seed Extract, Diglicerin, Sodium Benzoate.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

6 Artikala