Gelovi za tuširanje

Kupke za tuširanje obogaćene šea buterom i mirisnim ekstraktima koži pružaju celodnevnu intenzivnu negu i čine je neverovatno hidriranom.

Koži daruju nežnu mekoću i štite je od isušivanja hranljivim uljanim kompleksom.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

1-10 of 12

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. Gel za tuširanje - sa uljem Argana, 200ml
  265,00 din.
  Gel za tuširanje namenjen ishrani suve i dehidrirane kože, kao i nezi normalne kože. Sadrži arganovo ulje koje je najbolji izbor za anti-age negu kože, jer je bogato mineralima, nezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E prirodnim antioksidanasom. Gel za tuširanje deluje na usporavanje procesa starenja kože koji su posledica izlaganja štetnim faktorima spoljne sredine. Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu gela naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.
 2. Gel 3u1 za muškarce, 200ml
  300,00 din.
  Gel za tuširanje, umivanje i pranje kose je jedinstvena inovativna 3 u 1 formula zasnovana na principima aromaterapije koji garantuju opuštanje tokom tuširanja. Obogaćen je uljem avokada zahvaljujući čijim bogatim sastojcima gel za tuširanje, umivanje i šampon za muškarce pruža najpogodnije čišćenje u jednom koraku. Svakodnevnom upotrebom održava kosu i telo svilenkasto nežnim, uz pravi muški miris a pored toga štititi od štetnih ekoloških uticaja.
 3. Gel za tuširanje - Shea butter i aromatično ulje citrusa, 200ml
  265,00 din.
  Ulje citrusa čisti kožu, posebno dobro za masnu i problematičnu kožu. Ispoljava antiseptičko dejstvo, sprečava razvoj bakterija i infekcija. Šea buter bogat nezasićenim masnim kiselinama, po građi najsličnije sebumu ljudske kože, ishranjuje kožu, pomaže pri procesima sinteze kolagena i elastina. Preporučena za upotrebu kod svih tipova kože. Način upotrebe: Tokom tuširanja malu količinu kupke naneti na prste a zatim razmazati po telu. Radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.
 4. Gel za tuširanje - Pomorandža i cimet, 200ml
  265,00 din.
  Gel za tuširanje namenjen upotrebi kod svih tipova kože. Sadrži ulje citrusa koje čisti kožu, posebno masnu i problematičnu i ispoljava antibakterijsko dejstvo, kao i šea buter koji ishranjuje kožuje i pomaže u sintezi kolagena i elastina, jer je bogat nezasićenim masnim kiselinama i najsličniji sebumu ljudske kože. Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu kupke naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.
 5. Gel za tuširanje – ulje pšeničnih klica, 200ml
  265,00 din.
  Gel za tuširanje obogaćen uljem pšeničnih klica je veoma bogat hranljivim materijama odgovornim za procese normalnog funkcionisanja kože, njene regeneracije i stvaranja novih ćelija. Dubinski ishranuje koži i pruža joj sve neophodne materije za pravilno funkcionisanje. Ulje pšeničnih klica je bogato vitamonom E koje u ovoj formi koža brzo apsorbuje. Ne izaziva alergijske reakcije i iritacije i preporučuje je za upotrebu kod svih tipova kože. Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu kupke naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.
 6. Gel za tuširanje - Kozije mleko i ekstrakt pamuka, 200ml
  370,00 din.
  Gel za tuširanje na bazi pamuka i kozijeg mleka, bogat je antioksidantima i esencijalnim masnim kiselinama, usporava starenje kože i nastanak bora, omekšava i hidrira kožu. Zahvaljujući kombinaciji ova dva sastojka podstiče regeneraciju i štiti kožu od štetnih faktora spoljašnje sredine. Preporučuje se za negu svih tipova kože. Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu gela naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.
 7. Gel za tuširanje - Nevenovo ulje, 200ml
  265,00 din.
  Gel za tuširanje obogaćen nevenovim uljem regeneriše i neguje osetljivu i suvu kožu. Posebno se preporučuje za negu kože nakon izlaganja suncu. Ulje nevena ispoljava i blago antiseptično dejstvo usled visokog sadržaja joda. Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu kupke naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.
 8. Gel za tuširanje - Ši buter i aromatično ulje Lavande, 200ml
  265,00 din.
  Gel za tuširanje obogaćen sa šea buterom i aromatičnim uljem lavande poseduje emolijentno dejstvo, omekšava i hidrira kožu. Šea buter bogat je nezasićenim masnim kiselinama, a po sastavu najsličniji sebumu ljudske kože. Ishranjuje kožu, pomaže pri procesima sinteze kolagena i elastina. Preporučuje se za upotrebu kod svih tipova kože. Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu kupke naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.
 9. Kupka za telo – Orhideja, 200ml
  280,00 din.
  Gel za tuširanje na bazi pamuka i proteina mleka, bogat je antioksidantima i esencijalnim masnim kiselinama, usporava starenje kože i nastanak bora, omekšava i hidrira kožu. Zahvaljujući kombinaciji ova dva sastojka podstiče regeneraciju i štiti kožu od štetnih faktora spoljašnje sredine. Delikatni miris bele orhideje deluje umirujuće. Preporučuje se za negu svih tipova kože. Način upotrebe: Tokom tuširanja, malu količinu kupke naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.
 10. Gel za tuširanje - Kokosovo ulje i Vanila, 500ml
  400,00 din.
  Gel obogaćen kokosovim uljem i vanilom ishranjuje kožu esencijalnim masnim kiselinama, reguliše preterano lučenje sebuma. Ispoljava antiseptička i antibakterijska svojstva te štiti kožu od štetnih spoljnih uticaja i UV zračenja. Ostavlja na koži neodoljiv miris kokosa i vanile koji će pokrenuti sva vaša čula a vašu kožu učiniće mekom i sjajnom kao svila. Način upotrebe: Tokom tuširanja malu količinu gela naneti na prste a zatim razmazati po telu, radi postizanja boljeg efekta blago umasirati na željene regije.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

1-10 of 12

Stranica:
 1. 1
 2. 2