Mirišljava so i šumeće kugle

Kupke s morskom soli u kombinaciji sa biljnim uljima, ubrzavaju proces čišćenja od štetnih sastojaka ne samo kože i vezivnog tkiva, nego i celokupnog organizma.

Imaju relaksirajuće dejstvo i opuštaju napete mišiće.

Morska so ubrzava metabolizam, izlučivanje štetnih sastojaka kao i izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti, pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

6 Artikala

 1. Morska so za kupanje - Cimet, 500g
  400,00 din.
  Zbog svojih sastojaka,(magnezijum, kalcijum, jod i gvožđe), morska so ubrzava metabolizam i izlučivanje štetnih sastojaka kao I izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti , pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija. Uopšteno kupke s morskom soli ubrzavaju proces čišćenja od štetnih sastojaka ne samo kože i vezivnog tkiva, nego i celokupnog organizma.Imaju relaksirajuće dejstvo I opuštaju napete mišiće. Kupke od morske soli nisu samo melem za telo, već imaju pozitivan uticaj i na stanje duha: relaksiraju i osvežavaju psihički i fizički, podstiču pozitivno raspoloženje, posebno zahvaljujući visokom procentu magnezijuma, koji dokazano deluje u borbi protiv stresa. Dodatni sastojci:aromatično ulje I prah cimeta –povećavaju nivo kolagena u koži. Način upotrebe:otopite 50 gr morske soli u vrućoj vodi. Polako dodajte hladnu vodu, tako da postignete optimalnu temperaturu (od 35 do 37 °C).Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.Namočite peškir slanoj vodi i stavite na lice.
 2. Morska so za kupanje - Čokolada & crna kafa, 500g
  400,00 din.
  Zbog svojih sastojaka,(magnezijum, kalcijum, jod i gvožđe), morska so ubrzava metabolizam i izlučivanje štetnih sastojaka kao I izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti , pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija. Uopšteno kupke s morskom soli ubrzavaju proces čišćenja od štetnih sastojaka ne samo kože i vezivnog tkiva, nego i celokupnog organizma.Imaju relaksirajuće dejstvo I opuštaju napete mišiće. Kupke od morske soli nisu samo melem za telo, već imaju pozitivan uticaj i na stanje duha: relaksiraju i osvežavaju psihički i fizički, podstiču pozitivno raspoloženje, posebno zahvaljujući visokom procentu magnezijuma, koji dokazano deluje u borbi protiv stresa. Dodatni sastojci:čokolada- Drevne Maje su ju je smatrali  hranom bogova.Sadrži serotonin, koji djeluje protiv depresije, i endorfin, koji daje osjećaj zadovoljstva.Popravlja raspoloženje . Način upotrebe:Otopite 50 gr morske soli u vrućoj vodi. Polako dodajte hladnu vodu, tako da postignete optimalnu temperaturu (od 35 do 37 °C).Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.Namočite peškir slanoj vodi i stavite na lice.
 3. Morska so za kupanje - Lavanda / Antistres, 500g
  400,00 din.
  Zbog svojih sastojaka,(magnezijum, kalcijum, jod i gvožđe), morska so ubrzava metabolizam i izlučivanje štetnih sastojaka kao I izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti , pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija. Uopšteno kupke s morskom soli ubrzavaju proces čišćenja od štetnih sastojaka ne samo kože i vezivnog tkiva, nego i celokupnog organizma.Imaju relaksirajuće dejstvo I opuštaju napete mišiće. Kupke od morske soli nisu samo melem za telo, već imaju pozitivan uticaj i na stanje duha: relaksiraju i osvežavaju psihički i fizički, podstiču pozitivno raspoloženje, posebno zahvaljujući visokom procentu magnezijuma, koji dokazano deluje u borbi protiv stresa. Dodatni sastojci:aromatično ulje lavande - je prirodni antibiotik, antiseptik, antidepresiv, sedativ i detoksikant. Način upotrebe:Otopite 50 gr morske soli u vrućoj vodi. Polako dodajte hladnu vodu, tako da postignete optimalnu temperaturu (od 35 do 37 °C).Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.Namočite peškir slanoj vodi i stavite na lice.
 4. Morska so za kupanje - Pomorandža / Relax, 500g
  400,00 din.
  Zbog svojih sastojaka,(magnezijum, kalcijum, jod i gvožđe), morska so ubrzava metabolizam i izlučivanje štetnih sastojaka kao I izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti , pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija. Uopšteno kupke s morskom soli ubrzavaju proces čišćenja od štetnih sastojaka ne samo kože i vezivnog tkiva, nego i celokupnog organizma.Imaju relaksirajuće dejstvo I opuštaju napete mišiće. Kupke od morske soli nisu samo melem za telo, već imaju pozitivan uticaj i na stanje duha: relaksiraju i osvežavaju psihički i fizički, podstiču pozitivno raspoloženje, posebno zahvaljujući visokom procentu magnezijuma, koji dokazano deluje u borbi protiv stresa. Dodatni sastojci: Aromatično ulje pomorandže - veoma pozitivno utiče na zdravlje. Ima efekat čišćenja kože i blago dezinfekciono i antibakterijsko dejstvo. Opušta i daje energiju telu posle napornog dana. Način upotrebe:Otopite 50 gr morske soli u vrućoj vodi. Polako dodajte hladnu vodu, tako da postignete optimalnu temperaturu (od 35 do 37 °C).Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.Namočite peškir slanoj vodi i stavite na lice.
 5. Morska so za kupanje - Vanila, 500g
  400,00 din.
  Zbog svojih sastojaka,(magnezijum, kalcijum, jod i gvožđe), morska so ubrzava metabolizam i izlučivanje štetnih sastojaka kao I izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti , pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija. Uopšteno kupke s morskom soli ubrzavaju proces čišćenja od štetnih sastojaka ne samo kože i vezivnog tkiva, nego i celokupnog organizma.Imaju relaksirajuće dejstvo I opuštaju napete mišiće. Kupke od morske soli nisu samo melem za telo, već imaju pozitivan uticaj i na stanje duha: relaksiraju i osvežavaju psihički i fizički, podstiču pozitivno raspoloženje, posebno zahvaljujući visokom procentu magnezijuma, koji dokazano deluje u borbi protiv stresa. Dodatni sastojci:aroma vanile -  umirujući i opuštajući miris i efekat. Način upotrebe:otopite 50 gr morske soli u vrućoj vodi. Polako dodajte hladnu vodu, tako da postignete optimalnu temperaturu (od 35 do 37 °C).Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.Namočite peškir slanoj vodi i stavite na lice.
 6. Šumeća kugla za kupanje - Srce, 140gr
  250,00 din.
  Zbog svojih sastojaka, morska so ubrzava metabolizam i izlučivanje štetnih sastojaka. Podstiče izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti, pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija. Minerali iz soli vežu se uz ćelije kože, pa ona postaje sjajnija i baršunasta. Za učinkovitu kupku otopite 300 - 500 gr morske soli u vrućoj vodi. Polako dodajte hladnu vodu, tako da postignete optimalnu temperaturu (od 35 do 37 °C). Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

6 Artikala