Mirišljava so i šumeće kugle

Kupke s morskom soli u kombinaciji sa biljnim uljima, ubrzavaju proces čišćenja od štetnih sastojaka ne samo kože i vezivnog tkiva, nego i celokupnog organizma.

Imaju relaksirajuće dejstvo i opuštaju napete mišiće.

Morska so ubrzava metabolizam, izlučivanje štetnih sastojaka kao i izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti, pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

2 Artikala

 1. Morska so – biljna kupka za stopala, 500g
  300,00 din.
  Kupka za stopala pomaže kod problema s cirkulacijom, bolovima i gljivicama na nogama. Zbog svojih sastojaka (magnezijum, kalcijum, jod i gvožđe), morska so ubrzava metabolizam i izlučivanje štetnih sastojaka kao i izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, time se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti, pa koža postaje jača, glatka, čvrsta, mekša i zdravija. Uopšteno kupke s morskom soli ubrzavaju proses čišćenja od štetnih sastojaka ne samo kod kože i vezivnog tkiva, nego i celokupnog organizma. Imaju relaksirajuće dejstvo i opuštaju napete mišiće. Dodatni sastojak soda bikarbona, limunska kiselina, sušeno bilje, aromatična ulja ruzmarina, pomorandže i eukaliptusa. Način upotrebe: Sipajte malu količinu soli u posudu sa toplom vodom, Potopite noge i ostavite 10 — 15 minuta. Potom umotajte noge u peškir i namažlte hidrantnu kremu. NAPOMENA: Čuvati na hladnom i tamnom mestu, paziti da ne dodje u dodir sa vodom.
 2. Šumeća kugla za kupanje - Srce, 140gr
  250,00 din.
  Zbog svojih sastojaka, morska so ubrzava metabolizam i izlučivanje štetnih sastojaka. Podstiče izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprečava nakupljanje suvišne tečnosti, pa koža postaje jača, glatka, čvršća, mekša i zdravija. Minerali iz soli vežu se uz ćelije kože, pa ona postaje sjajnija i baršunasta. Za učinkovitu kupku otopite 300 - 500 gr morske soli u vrućoj vodi. Polako dodajte hladnu vodu, tako da postignete optimalnu temperaturu (od 35 do 37 °C). Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

2 Artikala