Prirodni melemi i butteri

Proizvodi koji u sebi sadrže visok procenat biljnih ulja koja imaju takav hemijski sastav da sama predstavljaju jednu vrstu UV zaštite.

Uz njihovo korišćenje možete dobiti i održavati lep i preplanuo ten, na zdrav način uz umereno izlaganje sunčevim zracima.

Ovi proizvodi su bogati vitaminima A i E i kao takvi pogoduju suvoj koži sklonoj alergijskim reakcijama, psorijazi, ekcemu i drugim kožnim problemima.

Ne sadrže paraben, mineralna ulja niti veštačke boje, pa ih mogu koristiti i deca i odrasli.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

7 Artikala

 1. Prirodni melem za negu kože nakon sunčanja, 200ml

  Standardna cena: 700,00 din.

  Special Price 540,00 din.

  Pored ulja šargarepe melem sadrži i nekoliko kvalitetnih biljnih ulja koja sadrže beta-karoten koji ubrzava proizvodnju melanina koji je zadužen za tamnjenje kože. Koristiti se za svakodnevnu negu i hidrataciju kože, naročito nakon izlaganja suncu kao i drugim izvorima UV zraka kao što je solarijum. Koristi se: kao podloga pre sunčanja za nadraženu i crvenu kožu nakon sunčanja za crvenilo i isušenu kožu nakon tuširanja ili kupanja za svakodnevnu negu i ishranu kože
 2. Prirodni melem za regeneraciju i podmlađivanje, 200ml
  600,00 din.
  Idealan je za negu, regeneraciju i podmlađivanje kože izdašno vlaži kožu i na površini stvara polupropusni sloj koji sprečava prekomeran gubitak vlažnosti. Povećava elastičnost kože. Smanjuje veličinu postojećih strija. Obogaćuje kožu sa esencijalnim vitaminima i mineralima prirodnog porekla.
 3. Butter – Ulje šargarepe za brzo tamnjenje kože, 100ml

  Standardna cena: 500,00 din.

  Special Price 380,00 din.

  Ulje šargarepe sprečava iritaciju kože i crvenilo. Deluje protiv alergija, upala, protiv oksidacije i kao zaštita od sunca. Osim toga ulje šargarepe omogućava pravilnu negu nakon sunčanja i osigurava pravilno vlaženje kože zajedno s prehranom koja joj je potrebna nakon dugotrajnog izlaganja sunčevim zracima. Ima anti upalno delovanje i sprečava naglo starenje kože. Olakšava nestajanje oštećenja kože nadraženosti i opekotina. Karotenoidi u ulju umanjuju štetnost ultraljubičastog zračenja i omogućavaju brzo i prirodno postizanje preplanulog tena. Preporučuje se za svakodnevnu negu kože pre i posle izlaganja suncu, radi zaštite od UV zraka i dobijanja preplanulog tena. Preporučuje se izlaganje suncu u skladu sa preporukama SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE zbog povećane štetnosti UV zračenja.
 4. Butter – Kokos za telo, 100ml

  Standardna cena: 500,00 din.

  Special Price 380,00 din.

  Neobrađeno, devičansko kokosovo ulje savršeno je kao ulje za masažu, losion za telo, nežni, hidratantni piling, sredstvo za čišćenje lica i odstranjivač šminke. Jako je delotvorno kao regenerator koji dubinski hrani kožu i kosu. Osim što ima antibakterijsko delovanje, ono savršeno umiruje nadraženu kožu. Sa malo kokosovog ulja savršeno ćete ukloniti svu šminku sa lica. Kokosovo ulje blokira do 20 % sunčevih zraka. Preporučuje se za tretman kože pre i nakon izlaganja suncu za decu, odrasle, posebno za osobe koje imaju kožne probleme kao sto su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda. Za svakodnevnu negu kože pre i posle izlaganja suncu, radi zaštite od UV zraka i dobijanja preplanulog tena.
 5. Butter – Kakao za brzo tamnjenje kože, 100ml

  Standardna cena: 500,00 din.

  Special Price 380,00 din.

  Od kakao zrna se proizvodi masa nalik testu iz koje se izvlači kakao buter. Nezamenjiv je u nezi kože i kose u letnjim mesecima. Kakao buter obiluje vitaminom E i odličan je zaštitnik kože. Poznat je kao izuzetno efikasan omekšivač i ovlaživač kože. Kakao buter stvara tanak zaštitni film koji štiti kožu od UVA i UVB štetnih zraka. Podstiče stvaranje preplanulog tena prilikom sunčanja, umanjuje vidljivost strija i ožiljaka. Topao i mek dodir arome čokolade učiniće da uživate svim svojim čulima. Cacao tanning body butter preporučuje se za tretman kože nakon izlaganja suncu, posebno za osobe koje imaju kožne probleme kao što su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.
 6. Butter – Argan - Vanila za prevenciju nastanka strija, 100ml

  Standardna cena: 500,00 din.

  Special Price 380,00 din.

  Arganovo ulje na mnoge je načine dragoceno, a tradicionalna priprema samo je jedan od njih. Žene ručno beru i sakupljaju oraščiće, razbijaju ih kamenom i koštice koje se nalaze u oraščiću melju u gustu pastu. Pastu potom cede, kako bi dobile ulje. To je vrlo zahtevan i dugotrajan postupak što ovo ulje čini zaista vrednim i retkim finalnim proizvodom. Brojne su dobrobiti arganovog ulja,koje Marokanke stolećima koriste u ritualima ulepšavanja: smiruje nadraženu i oštećenu kožu, hrani je i poboljšava elastičnost, a mogu ga koristiti i trudnice za prevenciju nastanka i tertman već postojećih strija. Povećava elastičnost kože, regeneriše je, štiti od negativnog UV zračenja. Argan i Vanilla body butter preporučuje se za tretman kože nakon izlaganja suncu, posebno za osobe koje imaju kožne probleme kao što su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.
 7. Shea Butter za telo, 100ml

  Standardna cena: 500,00 din.

  Special Price 380,00 din.

  Ši buter ili maslac karite dolazi iz stabla koje raste u zapadnom delu Afrike. Plodovi stabla se suše i mrve kako bi se dobio prah koji se potom kuva u vodi. Tada se ispušta masna supstanca koja se zgušnjava i koristi kao maslac. Ši buter se u Africi već vekovima koristi za negu kože i zaštitu od sunca, toplote i slane vode. Vitamini A i E su naročito važni kod oštećenja kože zbog preteranog izlaganja suncu. Ši buter usporava pojavu bora. Lako prodire u kožu, ne zapušava pore, zbog čega koža može da diše. Sadrži derivate cinaminske kiseline, koja štiti od štetnog sunčevog zračenja. Ši buter daje vlagu suvoj i oštećenoj kosi od korena do vrhova, ostavljajući je zdravom i sjajnom. Preporučuje se za tretman kože nakon izlaganja suncu, posebno za osobe koje imaju kožne probleme kao što su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

7 Artikala