Press & Media | Hedera Vita | We create natural cosmetics! Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

Press & Media

Milica Tomašević u Hedera Viti

Kada bi morala u jednoj rečinici da objasni zašto sam ovde, onda bi reklamirala '' Hedera vita '' kozmetiku jednostavno obožavam. Već dugo koristimo '' Hederine '' proizvode, a dosta ih tradicionalno i testiramo. Posebno mi se dodaje ono što je ova robna marka iz Srbije i bilo bi dobro kada bi bili svesni toga da i naši proizvodi mogu da budu podjednako dobri, pa i bolji, od proizvoda svetskih firmi.

Od kućne manufakture do prepoznatljivog brenda: priča o Hedera Vita prirodnoj kozmetici

Proizvodi Hedera Vite namenjeni su svima, jer su u pitanju produkti kreirani na prirodnoj bazi, bez parabena i alergena. Pokušali smo da napravimo tzv. Avatara našeg kupca, ali to su uglavnom žene svih uzrasta i platežnih sposobnosti, jer osobe koje jednom probaju Hedera Vita proizvode rado im se vraćaju…

Do Loznice vodi srce!

Svečanom akademijom u Domu kulture „Vuk Karadžić“obeležen je 16. jun, Dan grada Loznice. Plaketa Grada uručena je kompaniji "Hedera Vita".

Hedera Vita dobila Plaketu Grada

Loznica je proslavila svoj 155 rođendan. Na svečanoj akademiji povodom Dana grada održanoj 16.06.2021. u prepunoj sali Vukovog doma kulture prisutnima su se obratili gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović i potpresednica Vlade dr Zorana Mihajlović nakon čega su zaslužnim građanima uručene najveće gradske nagrade i priznanja – povelje i plakete.

Imaj veru u sebe i započni svoj biznis!

Da su vremena uvek izazovna i da prvi korak u biznisu nije lak, zna Olgica Samoilović, direktorka kompanije "Hedera Vita", koja međutim poručuje da se višegodišnji trud i rad isplate.

Deset godina "Hedera Vite" - Sitnice popravljaju svet

Deset godina postojanja lozničko preduzeće "Hedera Vita" obeležilo je 18.05.2021. uručenjem poklona za osoblje Doma Zdravlja "Dr Milenko Marin" angažovano u Trijažnoj kovid ambulanti.

HEDERA VITA PROSLAVILA PRVU DECENIJU POSTOJANJA

18-og maja je obeležena prva decenija rada kompanije Hedera Vita i ovim povodom upriličena je skromna proslava u skladu sa merama zaštite i uz poštovanje sugerisanih mera za suzbijanje Covid 19.

Dajana Paunović predstavila svoju fondaciju i obišla kompaniju “Hedera Vita”

Dajana Paunović iz Beograda predstavila je svoju fondaciju namenjenu preduzetnicama i obišla kompaniju “Hedera Vita” u Loznici koju vodi uspešna privrednica Olgica Samoilović.

Uz uspešne do uspeha

Olgica Samoilović, osnivač i vlasnica veoma popularne kompanije „Hedera Vita“ iz Loznice svojom upornošću i radom ostvarila je ogromne uspehe. Prošle godine je upravo ova dama dobila nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ koja se dodeljuje najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji. Olgica Samoilović i kompanija „Hedera Vita“ nagrađena je kao Izvozno orijentisana firma.

Atanasković u Loznici: "Naš zadatak je da se zajednički borimo da naša deca rade u svojim mestima"

Još jedna u nizu poseta kako bi promovisali privredu.

Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 1500rsd

Call
Call centar

Radnim danima 10-18h, Subotom 10-16h
+381 69 /736-919

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije