Press & Media | Hedera Vita | We create natural cosmetics! Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

Press & Media

Do Loznice vodi srce!

Svečanom akademijom u Domu kulture „Vuk Karadžić“obeležen je 16. jun, Dan grada Loznice. Plaketa Grada uručena je kompaniji "Hedera Vita".

Hedera Vita dobila Plaketu Grada

Loznica je proslavila svoj 155 rođendan. Na svečanoj akademiji povodom Dana grada održanoj 16.06.2021. u prepunoj sali Vukovog doma kulture prisutnima su se obratili gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović i potpresednica Vlade dr Zorana Mihajlović nakon čega su zaslužnim građanima uručene najveće gradske nagrade i priznanja – povelje i plakete.

Imaj veru u sebe i započni svoj biznis!

Da su vremena uvek izazovna i da prvi korak u biznisu nije lak, zna Olgica Samoilović, direktorka kompanije "Hedera Vita", koja međutim poručuje da se višegodišnji trud i rad isplate.

Deset godina "Hedera Vite" - Sitnice popravljaju svet

Deset godina postojanja lozničko preduzeće "Hedera Vita" obeležilo je 18.05.2021. uručenjem poklona za osoblje Doma Zdravlja "Dr Milenko Marin" angažovano u Trijažnoj kovid ambulanti.

HEDERA VITA PROSLAVILA PRVU DECENIJU POSTOJANJA

18-og maja je obeležena prva decenija rada kompanije Hedera Vita i ovim povodom upriličena je skromna proslava u skladu sa merama zaštite i uz poštovanje sugerisanih mera za suzbijanje Covid 19.

Dajana Paunović predstavila svoju fondaciju i obišla kompaniju “Hedera Vita”

Dajana Paunović iz Beograda predstavila je svoju fondaciju namenjenu preduzetnicama i obišla kompaniju “Hedera Vita” u Loznici koju vodi uspešna privrednica Olgica Samoilović.

Uz uspešne do uspeha

Olgica Samoilović, osnivač i vlasnica veoma popularne kompanije „Hedera Vita“ iz Loznice svojom upornošću i radom ostvarila je ogromne uspehe. Prošle godine je upravo ova dama dobila nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ koja se dodeljuje najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji. Olgica Samoilović i kompanija „Hedera Vita“ nagrađena je kao Izvozno orijentisana firma.

Atanasković u Loznici: "Naš zadatak je da se zajednički borimo da naša deca rade u svojim mestima"

Još jedna u nizu poseta kako bi promovisali privredu.

Ministarka Atanasković pohvalila kompaniju iz Loznice: Većina zaposlenih žene, a srpska kozmetika ne poznaje ni granice!

Ministarka je pohvalila kompaniju "Hedera Vita" zbog angažovanja velikog broja žena, ali i zbog društveno odgovornog poslovanja, posebno u oblasti podizanja svesti građana kada je rak dojke u pitanju.

MINISTARKA ANĐELKA ATANASKOVIĆ U LOZNICI: Borimo se da naša deca ostanu u Srbiji!

"Hedera Vita" ove godine slavi deset godina od osnivanja. Reč je o kompaniji koja je od ručno pravljenih sapuna došla do proizvodnje kozmetičke linije, u svom asortimanu ima više od 300 kozmetičkih proizvoda i koja izvozi 70 odsto svojih proizvoda u Švajcarsku, Sloveniju, Češku, Norvešku, SAD, Kanadu...

Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 1500rsd

Call
Call centar

Radnim danima 10-18h, Subotom 10-16h
+381 69 /736-919

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije