Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

Press & Media

"Hedera Vita" posle godine pune nagrada - Na putu ka dvadeset i petoj

Lozničko preduzeće ''Hedera vita'' u kriznim vremenima imalo je dobru godinu, dobijeno je nekoliko značajnih nagrada, a načinjen je i poslovni iskorak van kozmetike. Planovi za 2023. značajni su za samu firmu, a neki od njih i za celo društvo.

Lozničanki uručena nagrada IWEC fondacije - Olgica Samoilović među najboljim preduzetnicama sveta

Među 500 poslovnih žena sveta koje su do sada nagrađene priznanjem IWEC fondacije od ove sedmice nalazi se i Lozničanka Olgica Samoilović, osnivačica i vlasnica preduzeća ''Hedera vita''.

UPORNOST I DAROVITOST BRENDOVE DIGLI! Loznička firma "Hedera vita" živi primer kako može iz prirode da se iskoristi najbolje za čoveka

FIRMA “Hedera Vita”, koju je pre punih 11 godina, osnovala Lozničanka Olgica Samoilović, inače diplomirani ekonomista po obrazovanju, kojoj je Bog podario talenat za umetnost, kreiranje, da oseti darove prirode, njihovu korist za ljude i da sve ono što stvori podeli i sa drugima.

PROMO INTERVJU OLGICA SAMOILOVIĆ - GMP standard za još zadovoljnije klijente

Jedna od najpopularnijih kompanija u našem gradu (a i šire) svakako jeste Hedera Vita. Sa njihove proizvodne trake već dugi niz godina izlaze omiljeni kozmetički proizvodi visokog kvaliteta, što ih čini uglednim i prepoznatljivim brendom, kako među klijentima tako i među saradnicima.

Od kućne manufakture do prepoznatljivog brenda: priča o Hedera Vita prirodnoj kozmetici

Proizvodi Hedera Vite namenjeni su svima, jer su u pitanju produkti kreirani na prirodnoj bazi, bez parabena i alergena. Pokušali smo da napravimo tzv. Avatara našeg kupca, ali to su uglavnom žene svih uzrasta i platežnih sposobnosti, jer osobe koje jednom probaju Hedera Vita proizvode rado im se vraćaju…

Do Loznice vodi srce!

Svečanom akademijom u Domu kulture „Vuk Karadžić“obeležen je 16. jun, Dan grada Loznice. Plaketa Grada uručena je kompaniji "Hedera Vita".

Hedera Vita dobila Plaketu Grada

Loznica je proslavila svoj 155 rođendan. Na svečanoj akademiji povodom Dana grada održanoj 16.06.2021. u prepunoj sali Vukovog doma kulture prisutnima su se obratili gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović i potpresednica Vlade dr Zorana Mihajlović nakon čega su zaslužnim građanima uručene najveće gradske nagrade i priznanja – povelje i plakete.

Imaj veru u sebe i započni svoj biznis!

Da su vremena uvek izazovna i da prvi korak u biznisu nije lak, zna Olgica Samoilović, direktorka kompanije "Hedera Vita", koja međutim poručuje da se višegodišnji trud i rad isplate.

Deset godina "Hedera Vite" - Sitnice popravljaju svet

Deset godina postojanja lozničko preduzeće "Hedera Vita" obeležilo je 18.05.2021. uručenjem poklona za osoblje Doma Zdravlja "Dr Milenko Marin" angažovano u Trijažnoj kovid ambulanti.

HEDERA VITA PROSLAVILA PRVU DECENIJU POSTOJANJA

18-og maja je obeležena prva decenija rada kompanije Hedera Vita i ovim povodom upriličena je skromna proslava u skladu sa merama zaštite i uz poštovanje sugerisanih mera za suzbijanje Covid 19.
Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 3000rsd

Call
Call centar

Radnim danima 08-16h, Subotom 08-14h
+381 69 /302-99-93

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije