Nara Cellulite Expert – ulje za masažu, 500ml | NaRa Cellulite Expert | Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

SKU:
8606018352586

Nara Cellulite Expert – ulje za masažu, 500ml

Kombinacija lekovitih biljaka sa područja Balkana u anticelulit ulju za masažu predstavlja prvi korak u borbi protiv celulita. Stimuliše cirkulaciju i eliminaciju toksina i nagomilane vode u tkivu. Kontinuiranom upotrebom postiže se uspeh u eliminaciji celulita i zatezanju kože čineći je glatkom, U sastavu ulja nalazi se susamovo ulje koje zagreva i na taj način omogućava da se svi navedeni procesi odvijaju efikasnije pri povišenoj temperaturi u površinskom sloju kože. NaRa anticelulit ulje za masažu:  Vidno redukuje celulit  Eliminiše višak tečnosti i toksina  Ubrzava cirkulaciju i metabolizam  Smanjuje masne naslage  Zateže i učvršćuje kožu

1.800,00 RSD

Sastav/INCI: Ethylhexyl Stearate, Hedera Helix Oil, Helianthus Annuus Oil, Olive Glycerides, Olea Europaea Olive Oil, Prunus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Sesamum Indicum Oil, Myristyl Lactate, Caprylic/Capric Triglyceride, Rubus Idaeus Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Cinnamomum Zeylanicum Oil, Parfum.

Način upotrebe: Umasirati ulje na celo telo, sa posebnom pažnjom na područja zahvaćena celulitom ili sklona nastanku celulita.

Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 500rsd

Call
Call centar

Radnim danima 10-18h, Subotom 10-16h
+381 69 /736-919

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije