Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

proizvodnja sapuna banner

Proizvodnja sapuna

Hedera Vita d.o.o. posebnu pažnju posvećuje izradi sapuna, jer je sa izradom sapuna i počela priča o Hedera Vita. Danas, kada na tržištu dominiraju sindeti i deterdženti, mi smo se odlučili da od zaborava sačuvamo stari način izrade sapuna. Posedujemo i sertifikat Ministarstva privrede da se bavimo starim i umetničkim zanatima. Naši sapuni spadaju u tradicionalne, domaće sapune koji se dobijaju procesom esterifikacije masnih kiselina. 

Svi naši sapuni rade se isključivo ručno, od sirovina prirodnog porekla i to je tradicija koju ne menjamo od samog početka. Dugogodišnje iskustvo, uz proverene, odabrane recepture učinile su nas prepoznatljivim na ovom polju. 

Naši sapuni su izuzetno blagi, a osnovu im čine kvalitetna, hladno ceđena biljna ulja poput ulja palme, kokosa, badema, suncokreta sa izuzetnim emolijentnim osobinama. Ovi sapuni prijaju koži, čiste je a ne isušuju je i sadrže visok procenat glicerina koji je značajan za očuvanje vlažnosti kože. 

U zavisnosti od specifične namene, pojedini sapuni su obogaćeni sirovinama životinjskog porekla kao što je magareće ili kozije mleko ili fino usitnjenim suvim delovima biljaka za postizanje piling efekta i masažu. 

Boja naših sapuna potiče od sirovina koje koristimo, a mirisi od aromatičnih etarskih ulja biljaka koja pažljivo biramo i kombinujemo kako bismo sapune učinili veoma prijatnim za upotrebu, probudili dobro raspoloženje i postigli opuštajući efekat za um i celo telo. 

Sapune izlivamo u kalupe sa različitim, atraktivnim oblicima i pakujemo u dopadljivu ambalažu. Kao i za ostale proizvode i kod sapuna ne pravimo izuzetak pa su zahtevi klijenata i kupaca uvek u prvom planu. 

Magija ručne izrade ogleda se u posvećenosti, pažnji i ljubavi koja je utkana u svaki komad ovih proizvoda i predstavlja jedinstveno umetničko delo, a kupci to najbolje prepoznaju.

Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 3000rsd

Call
Call centar

Radnim danima 08-16h, Subotom 08-14h
+381 69 /302-99-93

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije