Terapeutik

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

1-10 of 41

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Morsus sprej sa efektom hlađenja, 100ml
  450,00 din.
  Morsus sprej sadrži kombinaciju prirodnih eteričnih ulja timijana, ruzmarina i eukaliptusa sa đumbirom.

  Zahvaljujući svom sastavu masaža Morsus sprejom prijatno hladi, osvežava i opušta. Morsus sprej neguje kožu i blago povećava prokrvljenost pa je pogodan za masažu vrata, leđa, nogu kao i za opuštajuću masažu sportista. Način upotrebe: Naprskati sprej na željeno mesto a potom umasirati blagim kružnim pokretima jednom do tri puta dnevno. Napomena: Posle svake primene spreja oprati ruke. Izbegavati kontakt sa sluzokožom. Nanositi samo na zdravu kožu. Namazano mesto ne treba dodatno zagrevati (termo ćebe ili termofor) ili sunčati. Čuvati van domašaja dece.
 2. Ulje za masažu – bršljan, 200ml
  350,00 din.
  Ulje za masažu Hedera Vita sa bršljenom neguje kožu, dok se biljni ekstrakti prilikom masaže absorbuju u kožu i doprinose boljoj razmeni materija tako da koža postaje elastična i zategnuta a celulit manje vidljiv. Masaža Hedera Vita Bršljan uljem povoljno deluje na cirkulaciju i smanjenje celulita.
 3. Eterično ulje – Pomorandža, 10ml
  300,00 din.
  Aromatično ulje pomorandže cenjeno je zbog svog protivupalnog, antiseptičnkog i antidepresivnog delovanja. Sadrži komponente koje su snažni atioksidansi i sprečavaju oštećenja kože nastale delovanjem slobodnih radikala. Stimuliše proizvodnju kolagena, usporava proces starenja, stvaranje bora i tamnih fleka i nastanak akni. Preporučljivo je kod osoba koje pate od depresije ili uznemirenosti. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od pomorandže se koristi za proricanje, ljubav, sreću i novac...“ Miris: sveža, slatka, citrusna. Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 4. Eterično ulje – Bosiljak, 10ml
  350,00 din.
  Aromatično ulje bosiljka je odlično za koncentraciju, pamćenje i bistri um. Deluje analgetski i relaksantno na mišiće. Pogodno za bolne mišiće i zglobove. Idealno kod mentalnog zamora, iscrpljenosti i glavobolje. Olakšava iskašljavanje i disanje kod respiratornih bolesti. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od bosiljka se koristi za zaštitu, pročišćavanje i ozdravljenje...“ Miris: slatkasto aromatični. Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači, može iritirati osetljivu kožu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 6 godina. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 5. Eterično ulje – Sandal, 10ml
  350,00 din.
  Eterično ulje sandal ima umirujuće delovanje na sve vrste infekcija. Dokazano je delovanje ulja sandal kao prirodnog sredstva koje ublažava bolove i otklanja nervozu. Od brojnih benefita ovog ulja najviše se ističe njegov uticaj na raspoloženje. Podstiče mentalnu bistrinu, pamćenje, pažnju i fokusiranje, te je veoma poželjno imati ga u blizini na radnom mestu ili prilikom učenja. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke iz koje su i dobijena. Prema verovanju: “Aromatično ulje sandala koristi se za lečenje, zaštitu i astralnu projekciju.“ Miris: Ima umirujući i aromatični miris. Način upotrebe: Kupke, aroma lampe, za spoljnu upotrebu, mogu da ga koriste deca starija od 12 godina. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi,na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 6. Eterično ulje – Čajevac, 10ml
  350,00 din.
  Ulje čajevca jedno je od najpopularnijih i najcenjenijih ulja u aromaterapiji. Etarsko ulje čajnog drveta je čest sastojak proizvoda koji se koriste u slučaju zapaljenskih procesa na koži poput akni, manjih rana, posekotina, opekotina, herpesa, ujeda insekata i vaginalnih infekcija. Koristi se i u kozmetičke svrhe i njegova primena na koži je višestruka i efikasna. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od čajevca se koristi za zaštitu, pročišćavanje i ozdravljenje.“ Miris: svež miris sličan kamforu. Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači, može iritirati osetljivu kožu, ne primenjivati ga u trudnoći. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 7. Eterično ulje – Lavanda, 10ml
  350,00 din.
  Lavandu su još u davnim vremenima cenili zbog njene raznovrsne upotrebe, kako u medicinske, tako i u kozmetičke svrhe. Aromatično ulje lavande je univerzalno ulje, opušta i umiruje, ublažava stres, glavobolju, nervozu, noćne more i nesanicu. Koristi se i za umirenje drugih kožnih iritacija, alergija i upala. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od lavande se koristi za čišćenje, iscelivanje i sreću...“ Miris: sladak, začinski. Prema mirisnoj noti spada u cvetnu. Način upotrebe: inhalacija, komprese, kupke, kreme, aroma lampe. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 8. Eterično ulje – Limun, 10ml
  350,00 din.
  Upotreba aromatičnog ulja limuna • podiže raspoloženje • smanjuje strah i stres • ublažava nesanicu • jača koncentraciju • podiže energiju • otklanja glavobolju • dezinfikuje rane • pomaže mršavljenju • dobro deluje na problematičnu kožu • štiti od virusa • pomaže kod bronhitisa i astme Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke iz koje su i dobijena. Prema verovanju: “Aromatično ulje limuna koristi se za pročišćavanje i ozdravljenje.“ Miris: oštar, svež citrusni miris. Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači, čajevi. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 9. Eterično ulje – Vanila, 10ml
  300,00 din.
  Vanilino mirišljavo ulje koristi se i kao prirodni lek za grčeve, uspostavlja balans hormona i smanjuje nivo stresa. Vanila svojim mirisom deluje kao sedativ i dovodi telo i um u stanje opuštenosti. Poseduje umirujuća dejstva na mozak i pomaže kod nesanice i stresa ima i antibakterijska svojstva. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke iz koje su i dobijena. Prema verovanju: “Aromatično ulje vanile koristi se za mentalnu moć.“ Miris: Ima senzualan, prijatan i sladunjav miris. Način upotrebe: Kupke, aroma lampe, za spoljnu upotrebu, mogu da ga koriste deca starija od 12 godina. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 10. Eterično ulje – Ruzmarin, 10ml
  350,00 din.
  Aromatično ulje ruzmarina se koristi: -Inhalacijom olakšava disanje kod respiratornih problema -Protiv glavobolje i mentalne iscrpljenosti -Ublažava reumatske probleme, bolove i grčeve u mišićima -Odlično za aromaterapiju -Za bolju cirkulaciju i rast kose Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od ruzmarina se koristi za sećanje i ozdravljenje...“ Miris: jak nalik kamforu.

  Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači. Napomena: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

1-10 of 41

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5