Anti celulit program

Pored korigovanja ishrane i životnih navika, efikasan tretman celulita predstavlja jedan od najbitnijih koraka za njegovu potpunu eliminaciju.

Anticelulit gel, Bršljan gel, Sapun masažer, Bršljan ulje i Anticelulit ulje predstavljaju pomoć u tretiranju (eliminisanju) celulita.

Ekstrakt kafe, cimeta, ruzmarina i bršljana koji su ugrađeni u gelastu strukturu čine anticelulit tretman prijatnim i daju osećaj sjajne i zategnute kože.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

6 Artikala

 1. Sapun masažer - sa dodatkom kozjeg mleka / Cimet - Anticelulit, 120g
  275,00 din.
  Masažni sapun je napravljen od prirodnih biljnih ulja i obogaćen kozjim mlekom. Protiv celulita se bori na taj način što njegova struktura masažera ima ulogu da podstiče perifernu cirkulaciju i ubrza razmenu materija u potkožnom tkivu. Takođe aromatična ulja cimeta, pomorandže i bršljana direktno deluju na razgradnju celulita. U sastavu ovog anticelulit sapuna nalazi se i susamovo ulje koje zagreva i na taj način omogućava da se svi navedeni procesi odvijaju efikasnije pri povišenoj temperaturi u površinskom sloju kože.
 2. Hedera Vita - Anticelulit gel, 300ml
  440,00 din.
  Predstavlja kombinaciju aktivnih sastojaka kafe, cimeta, ruzmarina i bršljana koji su u ugrađeni u gelastu strukturu. Na taj način, nanošenjem ovog gela na kritična mesta, aktivne materije utrljavanjem ostaju na koži duže, čime se postiže efikasnija eliminacija i duži efekat.
 3. Ulje za masažu - Anticelulit, 200ml
  350,00 din.
  Takođe za one koji žele da posvete više pažnje svom izgledu u ovoj kolekciji nalazi se i anticelulit ulje za masažu. Aromatična ulja biljaka koje utiču na razgradnju i eliminaciju celulita u ovom obliku uz svakodnevnu masažu dubinski prodiru u epiderm i podstiču topljenje i razgradnju masnih naslaga.
 4. Masažni gel - Bršljan, 300ml
  350,00 din.
  Celulit nastaje kao posledica zadržavanja vode i loše cirkulacije, a masaža pomaže tako što opušta mišiće i deluje na krvotok, dok ekstrakti svojim biljnim delovanjem prodiru u tkivo i pomažu u oslobađanju zarobljenih toksina i masnoća. Ulje bršljana podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, čime ona postaje čvršća i elastičnija. Biološki aktivni molekuli ekstrakta bršljana postupkom masaže se apsorbuju u kožu gde poboljšavaju razmenu materija, podstiču bolju prokrvljenost, a celulit je manje vidljiv. Osnovna karakteristika Hedera Vita Bršljan gela je eliminacija viška vode, stimulacija cirkulacije i rastvaranje masnoća.
 5. Masažni gel - Bršljan, 1200ml
  900,00 din.
  Celulit nastaje kao posledica zadržavanja vode i loše cirkulacije, a masaža pomaže tako što opušta mišiće i deluje na krovotok, dok ekstrakti svojim biljnim delovanjem prodiru u tkivo i pomažu u oslobađanju zarobljenih toksina i masnoća. Ulje bršljana podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, čime ona postaje čvršća i elastičnija. Njegova moć leži u tome da omogućava uslove da koža primi na najbolji i najefikasniji mogući način druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpad i naslage masti. To radi tako što dejstvom svojih aktivnih supstanci potpomaže da se oslobode masne naslage iz masnih ćelija, koje potom odlaze u krvotok. One budu izbačene iz tela ili iskorišćene kao energija. Na neki način, bršljan radi prirodan proces lipolize, a to je ono što vam treba u borbi protiv celulita. Osnovna karakteristika Hedera Vita Bršljan gela je eliminacija viška vode, stimulacija cirkulacije i rastvaranje masnoća. Način upotrebe: Malu količinu gela naneti na područja zahvaćena celulitom i umasirati. Napomena: Samo za spoljašnju upotrebu. Čuvati na sobnoj temperaturi zaštićeno od direktnog izvora svetlosti.
 6. Ulje za masažu – Bršljan, 1l
  1.250,00 din.
  Celulit nastaje kao posledica zadržavanja vode i loše cirkulacije, a masaža pomaže tako što opušta mišiće i deluje na krvotok, dok ekstrakti svojim biljnim delovanjem prodiru u tkivo i pomažu u oslobađanju zarobljenih toksina i masnoća. Biološki aktivni molekuli iz Bršljan ulja postupkom masaže se apsorbuju u kožu gde poboljšavaju razmenu materija i koža postaje elastična i zategnuta a celulit manje vidljiv. Osnovna karakteristika Hedera Vita Bršljan ulja je eliminacija viška vode, stimulacija cirkulacije i rastvaranje masnoća. Način upotrebe: Bršljan ulje se sipa u šaku, zagreje trljanjem dlanova i potom se delovi tela zahvaćeni celulitom masiraju. Postupak se može ponoviti nekoliko puta dnevno. Napomena: Samo za spoljašnju upotrebu. Čuvati na sobnoj temperaturi zaštićeno od direktnog izvora svetlosti.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

6 Artikala