Dermamea – Anticelulit – Lipoliza, 300ml

Više pregleda

Dermamea – Anticelulit – Lipoliza, 300ml
3.500,00 din.

Availability: Na skladištu

DERMAMEA je kozmetička linija proizvoda u kojima su pažljivo ukomponovani novi molekuli, ostvarenja biotehnologije, biljna ulja i ekstrakti, vitamini i hijaluron, a obavezno izostavljeni parabeni, mineralna i silikonska ulja.


Sve što je potrebno za ishranu, hidrataciju, zaštitu i bolje stanje kože zasnovano je na profesionalnoj informaciji koju dele sa vama Dr Branka Krkljuš, osnivač Medrezona, gde se od 2005. godine primenjuju medicinske metode anti-age i anti-celulit nege i Hedera Vita Laboratoires tim koji u skladu sa najboljom praksom proizvodi široki dijapazon kvalitetnih kozmetičkih proizvoda. Zajednička misija-DERMAMEA je da se vrhunski proizvodi ponude na raspolaganje za intenzivnu anti-celulit i anti-age negu.


Više o DERMAMEA gelu na HEDERA VITA SAJTU

Opis

Detalji

Glavni sastojci i način delovanja: ANTICELULIT-LIPOLIZA koncentrovani serum je najnoviji koncept borbe protiv celulita nastao zahvaljujući novom biotehnološkom postupku kojim su izdvojeni delotvorni ksantini iz kofeina poreklom iz zelene kafe. Skup ksantina, derivata kofeina i sam dobro poznati kofein efikasno razlažu masne depoe, ali i sprečava nastanak novih, blokirajući procese izgradnje kompleksa masti. Prava koncentracija ksantina je dopunjena novim derivatima poznate lekovite biljke sa dokazanim anti-age svojstvima zeleni čaj (Camellia Synensis) koji deluju kao molekularni sunđer, upijajući slobodne radikale i ciljajući na uzročnike zapaljenjskih procesa u tkivu koji su odgovorni za loše stanje kolagena kože koje nastaje tokom formiranja i razvoja celulita. Tako smo dobili udružene razlagače masti i anti-age faktore, dopunjene mikrokapsulama vitamina E koji i poboljšavaju stanje izgled kože i čine je otpornijom na unutrašnje i spoljašnje promene. Galati zelenog čaja su poznati i kao faktori poboljšanja stanja krvnih sudova, a ono je uz deponovanje masti i zapaljenjske promene jedan od 3 glavna činioca za pojavu celulita.

Dejstvo i način primene: KONCENTROVANI SERUM ima dejstva koja potiču od intenzivnog razlaganja masnih depoa, drenaže i detoksikacije, poboljšanja strukture i izgleda kože područja zahvaćenog celulitom. Povećano sagorevanje masti, smanjuje pritisak na okolno tkivo. Nastaje smanjenje obima područja koje se tretira, sprečava se nastanak novih masnih depoa i celulita na tipičnim regijama kao što su jahaće pantalone, butine, zadnjica, ali i ostalim regijama: stomak, listovi, ledja, ruke. Istovremeno dejstvo je na kvalitet kože koja postaje, čvrsta glatka i bolje hidrirana. Hidrantna struktura seruma čini da se brzo upija, ne isušuje. Posebno svojstvo i prednost je da ne greje na koži, no daje blagi unutrašnji osećaj grejanja koji traje što jeste znak sagorevanja masti. Zato je pogodan i za letnje i zimske tretmane. Serum ne masti te nema potrebe za brisanjem posle primene i pakovanja. Miris je ugodan, što doprinosi relaksaciji i prijatnom osećaju, proizvod ne izaziva iritacije, alergije, fotosenzibilizaciju, mutacije.

NAČIN UPOTREBE: Nanositi gel jedan do dva puta dnevno-utrljavanjem u kritična područja, idealno posle pilinga. (Dermamea) Za agresivniji tretman treba uraditi pakovanje folijom. Može se primeniti sa pojačanom fizičkom akativnošću, posle ručne masaže, aparativnih tretmana. Primenjuje se i s infracrvenim ćebetom. Rezultati su vidljivi nakon 7-15 dana zavisno od regije. Samo za spoljnu upotrebu. Ne sadrži parebene, mineralna i silikonska ulja. Tokom prethodne decenije pionirske primene i unapredjenja intenzivnih aparativnih i mezoterapijskih tretmana celulita i lipolize masnih naslaga, kao poznavalac suplemenata i sastojaka za mršavljenje i anti-age preporučujem Anitcelulit-Lipoliza koncentrovani serum da se primeni kao: Intenzivni samostalni tretman celulita prvih stadijuma, za smanjenje obima, za kućnu negu, kad može biti vaš jedini tretman izbora. Preparat za upotrebu u salonima, kao dodatak tretiranja celulita na aparatima kod uznapredovalih celulitnih promena. Preparat za za nastavak nege kod kuće posle drugih tretmana. Preparat za zimsko održavanje prethodno postignutih rezultata rešenog celulita. Dermamea serum će izgladiti regije sa celulitom, smanjiti kritične obime inače vitkih devojaka i pomoći kod mršavljenja punijim osobama olakšavajući brzinu rezultata dijete i fitnesa. Proizvod je prijatan za nanošenje, pogodan za korišćenje u toplim uslovima - nema efekta gorenja te tako nema opasnosti za krvne sudove. Pogodan je za zimske tretmane uz obavezno pakovanje.

Posebno je važno da ga mogu koristiti i trudnice. Može se slobodno reći da pravim načinom upotrebe svako može u kućnim uslovima postići praktično tretman mezoterapije bez igala. Dr Branka Krkljuš, Magistar Medicine i Nutricije

Dodatne informacije

Dodatne informacije

SKU 8606107906997
Recenzije

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.