Eterična i parfemska ulja, 10ml

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

9 Artikala

 1. Eterično ulje – Čajevac, 10ml
  350,00 din.
  Ulje čajevca jedno je od najpopularnijih i najcenjenijih ulja u aromaterapiji. Etarsko ulje čajnog drveta je čest sastojak proizvoda koji se koriste u slučaju zapaljenskih procesa na koži poput akni, manjih rana, posekotina, opekotina, herpesa, ujeda insekata i vaginalnih infekcija. Koristi se i u kozmetičke svrhe i njegova primena na koži je višestruka i efikasna. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od čajevca se koristi za zaštitu, pročišćavanje i ozdravljenje.“ Miris: svež miris sličan kamforu. Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači, može iritirati osetljivu kožu, ne primenjivati ga u trudnoći. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 2. Parfemsko ulje – Sandal, 10ml
  350,00 din.
  Eterično ulje sandal ima umirujuće delovanje na sve vrste infekcija. Dokazano je delovanje ulja sandal kao prirodnog sredstva koje ublažava bolove i otklanja nervozu. Od brojnih benefita ovog ulja najviše se ističe njegov uticaj na raspoloženje. Podstiče mentalnu bistrinu, pamćenje, pažnju i fokusiranje, te je veoma poželjno imati ga u blizini na radnom mestu ili prilikom učenja. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke iz koje su i dobijena. Prema verovanju: “Aromatično ulje sandala koristi se za lečenje, zaštitu i astralnu projekciju.“ Miris: Ima umirujući i aromatični miris. Način upotrebe: Kupke, aroma lampe, za spoljnu upotrebu, mogu da ga koriste deca starija od 12 godina. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi,na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 3. Eterično ulje – Bosiljak, 10ml
  350,00 din.
  Aromatično ulje bosiljka je odlično za koncentraciju, pamćenje i bistri um. Deluje analgetski i relaksantno na mišiće. Pogodno za bolne mišiće i zglobove. Idealno kod mentalnog zamora, iscrpljenosti i glavobolje. Olakšava iskašljavanje i disanje kod respiratornih bolesti. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od bosiljka se koristi za zaštitu, pročišćavanje i ozdravljenje...“ Miris: slatkasto aromatični. Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači, može iritirati osetljivu kožu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 6 godina. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 4. Eterično ulje – Pomorandža, 10ml
  300,00 din.
  Aromatično ulje pomorandže cenjeno je zbog svog protivupalnog, antiseptičnkog i antidepresivnog delovanja. Sadrži komponente koje su snažni atioksidansi i sprečavaju oštećenja kože nastale delovanjem slobodnih radikala. Stimuliše proizvodnju kolagena, usporava proces starenja, stvaranje bora i tamnih fleka i nastanak akni. Preporučljivo je kod osoba koje pate od depresije ili uznemirenosti. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od pomorandže se koristi za proricanje, ljubav, sreću i novac...“ Miris: sveža, slatka, citrusna. Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 5. Eterično ulje – Lavanda, 10ml
  350,00 din.
  Lavandu su još u davnim vremenima cenili zbog njene raznovrsne upotrebe, kako u medicinske, tako i u kozmetičke svrhe. Aromatično ulje lavande je univerzalno ulje, opušta i umiruje, ublažava stres, glavobolju, nervozu, noćne more i nesanicu. Koristi se i za umirenje drugih kožnih iritacija, alergija i upala. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od lavande se koristi za čišćenje, iscelivanje i sreću...“ Miris: sladak, začinski. Prema mirisnoj noti spada u cvetnu. Način upotrebe: inhalacija, komprese, kupke, kreme, aroma lampe. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 6. Eterično ulje – Limun, 10ml
  350,00 din.
  Upotreba aromatičnog ulja limuna • podiže raspoloženje • smanjuje strah i stres • ublažava nesanicu • jača koncentraciju • podiže energiju • otklanja glavobolju • dezinfikuje rane • pomaže mršavljenju • dobro deluje na problematičnu kožu • štiti od virusa • pomaže kod bronhitisa i astme Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke iz koje su i dobijena. Prema verovanju: “Aromatično ulje limuna koristi se za pročišćavanje i ozdravljenje.“ Miris: oštar, svež citrusni miris. Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači, čajevi. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 7. Eterično ulje – Eukaliptus, 10ml
  350,00 din.
  Aromatično ulje eukaliptusa je jedno od najjačih antiseptičkih ulja. Koristi se za spuštanje povišene temperature i za inhalaciju. Olakšava disanje, smanjuje simptome gripa, pomaže otapanju naslaga sluzi, umanjuje bolove i jača imunitet. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke iz koje su i dobijena. Prema verovanju: “Aromatično ulje eukaliptusa koristi se za lečenje, pročišćavanje i zaštitu.“ Miris: Aromatično ulje eukaliptusa je u većini slučajeva bezbojno, sa svežom i oštrom aromom. Način upotrebe: inhalacija, komprese, kupke, aroma lampe. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 8. Parfemsko ulje – Vanila, 10ml
  300,00 din.
  Vanilino mirišljavo ulje koristi se i kao prirodni lek za grčeve, uspostavlja balans hormona i smanjuje nivo stresa. Vanila svojim mirisom deluje kao sedativ i dovodi telo i um u stanje opuštenosti. Poseduje umirujuća dejstva na mozak i pomaže kod nesanice i stresa ima i antibakterijska svojstva. Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke iz koje su i dobijena. Prema verovanju: “Aromatično ulje vanile koristi se za mentalnu moć.“ Miris: Ima senzualan, prijatan i sladunjav miris. Način upotrebe: Kupke, aroma lampe, za spoljnu upotrebu, mogu da ga koriste deca starija od 12 godina. Napomena/Warning: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
 9. Eterično ulje – Ruzmarin, 10ml
  350,00 din.
  Aromatično ulje ruzmarina se koristi: -Inhalacijom olakšava disanje kod respiratornih problema -Protiv glavobolje i mentalne iscrpljenosti -Ublažava reumatske probleme, bolove i grčeve u mišićima -Odlično za aromaterapiju -Za bolju cirkulaciju i rast kose Eterična ulja mogu poboljšati kvalitet uma, tela i duha jer su čista esencija biljke od koje su napravljeni. Prema verovanju: „Aromatično ulje od ruzmarina se koristi za sećanje i ozdravljenje...“ Miris: jak nalik kamforu.

  Način upotrebe: inhalacija, kreme, šamponi, komprese, kupke, aroma lampe, raspršivači. Napomena: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

9 Artikala