Pantenol

Koristi se za negu zdrave i regeneraciju oštećene kože.

Prodire u strukturu kože pa tako ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. 

Sadrži snažne bioaktivne supstance koje imaju dejstvo na umirenje iritacija.

Preporučuje se za upotrebu kod procesa: regeneracije i zarastanja oštećene kože, usled opekotina i ozleđenja, oporavka isušene i ogrubele kože peta, laktova i ruku, ublažavanja svraba i crvenila, smanjenja iritacija usled ujeda insekata i alergija, osipa i iritacija kože beba i dece, uklanjanja šminke i nečistoća sa lica.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

3 Artikala

 1. Pantenol emulzija, 200ml
  570,00 din.
  Koristi se za negu zdrave i regeneraciju oštećene kože. Prodire u strukturu kože pa tako ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. Sadrži snažne bioaktivne supstance koje umiruju iritacije. Preporučuje se za upotrebu kod procesa: • regeneracije i zarastanja oštećene kože usled opekotina i povreda • oporavka isušene i ogrubele kože peta, laktova i ruku • ublažavanja svraba i crvenila, smanjenja iritacija usled ujeda insekata i alergija • osipa i iritacija kože beba i dece • uklanjanja šminke i nečistoća sa lica
 2. Pantenol mleko - za čišćenje lica, 150ml
  350,00 din.
  Ovo dragoceno mleko za svakodnevnu negu i zaštitu kože lica, ruku nežno čisti vašu kožu ostavljajući je nahranjenu i spremnu za nanošenje vaše omiljene kreme. Koristi se za negu svih tipova kože nakon suncanja ili solarijuma kada isušena koža zahteva dodatnu hidrataciju.
 3. Pantenol krema - za osetljivu i oštećenu kožu, 50ml
  420,00 din.
  Pantenol krema kao aktivni sastojak sadrži dekspantenol koji se u ljudskom organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B 5 ). Pantenol lako prodire u strukturu kože, gde vezuje i zadržava vodu, čime koži daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost. Pored toga, pantenol ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. Pantenol krema namenjena je za negu suve i oštećene kože. Peporučuje se i za zrelu kožu, kao i kožu sklonu alergijama, iritacijama i upalama. Takođe, korišćenje pantenol kreme preporučuje se kod blažih opekotina, ožiljaka, ubrzavanja zarastanja povreda kože, za ublažavanje tegoba nastalih kod prekomernog sunčanja, ublažavanje svraba, crvenila i peckanja, regeneraciju suvih i ispucalih usana kao i suve i ogrubele kože ruku. Dodatni sastojci: Alantoin,Vitamin F,Ekstrakt aloje Napomena: Čuvati na sobnoj temperaturi.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

3 Artikala