Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

usluge banner

Usluge

Hedera Vita d.o.o. je firma sa dugogodišnjom tradicijom u razvoju i proizvodnji širokog spektra kozmetičkih proizvoda. Imamo razvoj i proizvodnju sopstvenih proizvoda, a u mogućnosti smo da obezbedimo razvoj i proizvodnju “private label” kozmetičkih proizvoda – proizvoda za Vašu firmu, pod Vašim brendom. Naš tim stručnjaka uvek je spreman da svakom klijentu posveti punu pažnju sa ciljem da zadovolji sve njegove potrebe. Zahtevi klijenta i individualni pristup su uvek u prvom planu, a dugogodišnje iskustvo naših formulatera u razvoju različitih formulacija omogućava razvoj novih, jedinstvenih formulacija kao i preformulaciju postojećih u vrlo kratkom roku. Vaši zahtevi u vezi karakteristika proizvoda prenose se na uzorke formulacija koje Vam dostavljamo na uvid, kako biste mogli da donesete konačnu odluku i odaberete uzorak koji Vama najviše odgovara. Proces proizvodnje nastavlja se samo sa formulacijom koju ste odabrali. Za realizaciju procesa proizvodnje odgovorni su naši iskusni tehnolozi. Kompletna proizvodnja kozmetičkog proizvoda odvija se u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom (eng. Good Manufacturing Practice – GMP) prema standardu ISO 22716:2008.

Pored kompletnog procesa proizvodnje kozmetičkog proizvoda, od razvoja formulacije pa sve do punjenja i pakovanja u ambalažu, možemo Vam pružiti i uslugu proizvodnje proizvoda po Vašoj, gotovoj, formulaciji, a u skladu sa svim Vašim zahtevima.

Ambalaža može biti Vaša, već odabrana i pripremljena, a možemo Vam ponuditi i da odaberete ambalažu odgovarajućeg dizajna iz našeg širokog asortimana. 
Ukoliko Vam je neophodno, za Vas možemo pripremiti kompletnu dokumentaciju koja obuhvata izradu kompletnog dosijea sa informacijama o proizvodu (eng. Product Information File – PIF), mogućnost procene bezbednosti kozmetičkog proizvoda i pisanje izveštaja o bezbednosti kozmetičkog proizvoda (eng. Cosmetic Product Safety Report – CPSR), kao i izradu i/ili proveru deklaracija proizvoda. Forma naših izveštaja i izgled pripremljene dokumentacije tj. PIF-ova može se prilagoditi zahtevima Vaših odgovornih lica (eng. Responsible Person – RP).

Odabir brenda, imena proizvoda i priprema deklaracije proizvoda (etikete) je od izuzetnog značaja za privlačenje kupaca i dobro plasiranje proizvoda na tržištu. Naš stručni tim konstantno prati sve promene i zahteve tržišta i u mogućnosti smo da Vam ponudimo idejna rešenja za formiranje brenda i dizajn etiketa. Konačni odabir vršite Vi i sve se prilagođava Vašim zahtevima. 

Ukoliko već imate svoje idejno rešenje za brend i dizajn etikete i/ili pripremljene, odštampane etikete, mi ćemo ih postaviti na Vaš proizvod tokom procesa pakovanja.

Tokom celokupnog procesa razvoja i proizvodnje kozmetičkog proizvoda pratimo i primenjujemo sve trenutno važeće propise i zahteve Republike Srbije (Zakon o predmetima opšte upotrebe – „Sl. Glasnik RS“, br. 25/2019; Pravilnika o kozmetičkim proizvodima  - „Sl. Glasnik RS“, br. 60/2019), kao i Evropske Unije (Regulation (EC) No 1223/2009 of the European Parliament and of the Council of 30 November 2009 on cosmetic products, Commission Regulation (EU) No 655/2013 of 10 July 2013 laying down common criteria for the justification of claims used in relation to cosmetic products).

U saradnji sa akreditovanim laboratorijama i stručnjacima iz odgovarajućih oblasti za Vas možemo organizovati izvođenje neophodnih testova za potvrdu kvaliteta, bezbednosti proizvoda i njegovo plasiranje na tržište koji obuhvataju proveru stabilnosti proizvoda, proveru mikrobiološke ispravnosti proizvoda i challenge test kao i određene testove efikasnosti proizvoda. 

Naš cilj je zadovoljan kupac i vrhunski kvalitet i bezbednost proizvoda koji izlaze iz naše proizvodnje. U nama ćete pronaći pouzdanog partnera od poverenja za rešavanje svih pitanja u vezi kozmetičkih proizvoda. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem naše e-mail adrese hederavitamail.com ili putem telefona +381 15/892-301.

Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 3000rsd

Call
Call centar

Radnim danima 08-16h, Subotom 08-14h
+381 69 /302-99-93

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije