Kolekcija za negu stopala

Antibakterijski gel za stopala uklanja neprijatne mirise i pruža nogama prijatan osećaj svežine.

Antibakterijski sprej dezinfikuje, sprečava razvoj bakterija i gljivica, neutrališe neprijatne mirise nogu (stopala).

Umiruje iritacije i zapaljenske procese na koži.

Obnavljajuća kupka za stopala uklanja nečistoće, bakterije i eliminiše štetne mirise.

Regenerativna krema za pete rešava problem tvrdih i ispucalih peta.

Odstranjuje orožali sloj i obnavlja zaštitni omotač kože stopala.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

4 Artikala

 1. Osvežavajući sprej za stopala, 100ml
  400,00 din.
  Sprej ispoljava antioksidativna svojstva, osvežava i obnavlja kožu stopala. Dezinfikuje, sprečava razvoj bakterija i gljivica, neutrališe neprijatne mirise nogu (stopala). Umiruje iritacije i zapaljenske procese na koži. Obogaćena je biljkama sa podneblja Balkana čiji aktivni sastojci stimulišu regeneraciju ćelija i rast novog tkiva, ublažavaju bolove i umor. Način upotrebe: Nanositi na čisto stopalo ujutru i uveče za najbolje rezultate. Držite raspršivač na udaljenosti od 10-15 cm od stopala i ravnomerno nanesite sprej. Napomena: Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece na temperaturi do 25 stepeni.
 2. Antibakterijski gel za stopala, 150ml
  400,00 din.
  Hedera Vita antibakterijski gel za stopala obogaćen biljkama sa prostora Balkana (čajevac, divlji origano, divlja žalfija, karanfilić), eliminiše neprijatne mirise i nogama vraća svežinu. Sprečava širenje bakterija i gljivica i obezbeđuje zaštitu do 24 sata. Sprečava upalne procese,umiruje iritiranu kožu. Redovna upotreba antibakterijskog gela sprečava povratak neprijatnih mirisa i održava svežinu stopala i obuće. Način upotrebe: Nanositi na čisto stopalo ujutru i uveče za najbolje rezultate. Napomena: Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece na temperaturi do 25 stepeni.
 3. Krema za regeneraciju peta i stopala – Smilje, 150ml
  450,00 din.
  Obogaćena biljkama sa prostora Balkana krema intenzivno neguje kožu peta i stopala. Formula koja trenutno umiruje i ulepšava kožu donosi osećaj lakoće i mekoću te vidljivo smanjuje oštećenje i suvoću kože. Rešava problem tvrdih i ispucalih peta, odstranjuje orožali sloj i obnavlja zaštitni omotač kože stopala. Način upotrebe: Nanositi na čisto stopalo ujutru i uveče za najbolje rezultate. Brzo upija i ne ostavlja mastan trag. Napomena: Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece na temperaturi do 25 stepeni.
 4. Krema za regeneraciju peta i stopala – Lavanda, 150ml
  450,00 din.
  Regenerativna krema za pete rešava problem tvrdih i ispucalih peta. Odstranjuje orožali sloj i obnavlja zaštitni omotač kože stopala. Način upotrebe: Nanositi na čisto stopalo ujutru i uveče za najbolje rezultate. Brzo upija i ne ostavlja mastan trag. Napomena: Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece na temperaturi do 25 stepeni.

tablicno redno

Postavi padajućim redosledom

4 Artikala