Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

"NAŠE JE SAMO ONO ŠTO DAMO DRUGIMA" M.Kapor

”Poverenje se gradi i na njemu se radi svakodnevno kako bismo funkcionisali kao tim, kao jedno i kako bismo istu sliku i model preneli i na naše proizvode, a samim tim i na naše verne kupce.”, sa ovom rečenicom je osnivač i direktor Hedera Vite, Olgica Samoilović započela svoju zahvalnicu kolegama i saradnicama.

18-og maja je obeležena prva decenija rada kompanije Hedera Vita i prema rečima direktorice, proizvodnja, razvoj samog brenda kao i konstatan društveno korisni rad je postao deo svakodnevice i tokom ovog kratkog perioda formiralo se mnogo brendova, ali nas je vodio samo jedan cilj; kvalitet je konstanta od koje se ne odustaje.

U godini koja je bila izuzetno teška i pravi izazov za sve i na poslovnom i na privatnom planu, naučili smo da samo ako smo ljudi, ako brinemo o drugima i o sebi možemo ostati i opstati. Samo ukoliko poštujemo i vrednujemo trud i rad drugih ljudi možemo isto očekivati i mi.

Svako od nas može da pomogne da nečiji život postane makar malo lepši. Dugujemo jedni drugima bar mrvicu zahvalnosti i poštovanja jer se svet ne popravlja velikim gestovima već sitnicama. 

Stoga smo ovom prilikom rešili da na dan proslave decenije firme obradujemo zaposlene u Covid odeljenju Doma zdravlja Dr Milenko Marin i da svakome od njih uručimo poklon paket, a direktorka Doma zdravlja u Loznici Branka Krasavac nam je to omogućila na čemu smo joj veoma zahvalni.

Želela bih da izrazim zahvalnost svima koji su hrabro stajali na svojim radnim mestima i omogućavali da se život odvija koliko toliko normalnim tokom. – poručila je Olgica Samoilović.

Život je lepši ukoliko je ispunjen ljubavlju, poštovanjem i podrškom.

Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 3000rsd

Call
Call centar

Radnim danima 08-16h, Subotom 08-14h
+381 69 /302-99-93

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije