Skip to main content

Hedera Vita - Made with love!

nega koze sklona aknama

Koja je idealna dnevna rutina za negu masne kože i kože sklone aknama?

Koža, a posebno koža lica, svakodnevno je izložena mnogobrojnim uticajima iz spoljašnje sredine, zbog čega joj je potrebno posvetiti posebnu pažnju. ANTI SPOTS kolekciju čine odabrani, dragoceni sastojci, iskombinovani tako da za svaki tip kože obezbede odgovarajuću negu uz izražene efekte čišćenja kože od nečistoća i viška sebuma. 

Pravilnim čišćenjem i negom sprečava se pojava nesavršenosti na koži, poput proširenih pora, mitesera – belih i crnih komedona, sitnih bubuljica i fleka, a već postojeće nesavršenosti postaju manje vidljive i/ili potpuno nestaju. 

Upotrebom proizvoda iz ANTI SPOTS kolekcije može se uspešno sprečiti razvoj neželjenih i ozbiljnih upalnih procesa na koži praćenih aknama, cistama i ožiljcima, za čiji tretman je potreban poseban medicinski pristup.

Za intenzivno čišćenje kože, a posebno veoma masne kože, nakon čega se stvara osećaj čistoće i svežine na koži preporučuje se upotreba ANTI SPOTS sapuna. Sapun je pogodan za čišćenje ne samo kože lica, već i leđa, vrata, dekoltea. 

Za temeljno, dubinsko čišćenje kože, posebno masne kože i kože kombinovanog tipa preporučuje se upotreba ANTI SPOTS maske za lice na bazi bele gline. Zahvaljujući beloj glina koja efikasno izvlači nečistoće i višak sebuma iz pora nakon primene ove maske za lice koža ostaje čista nekoliko dana.

Još jedan proizvod iz ANTI SPOTS kolekcije koji se jednostavno i elegantno primenjuje, a kreiran je da učini manje vidljivim nesavršenosti na koži je ANTI SPOTS pena. Nakon primene pene koža odmah dobija svež, matiran izgled, bez masnog sjaja. 

Potpuno nežan proizvod koji se može koristiti za čišćenje svih tipova kože je ANTI SPOTS gel. Formulisan je tako da štiti kožu i ne dozvoli narušavanje njenih funkcija, pa je zbog toga veoma pogodan za čišćenje suve i dehidrirane kože.

Za uklanjanje makeup proizvoda sa kože lica, vrata, dekoltea, formulisana su dva tonika za različite tipove kože. Tonik za čišćenje masne kože sklone aknama uklanja višak masnoća i čini da koža odmah izgleda čisto, osveženo i matirano, dok tonik koji odgovara svim tipovima kože nežno uklanja nečistoće i višak sebuma iz pora, pripremajući kožu za nanošenje zaštitne, negujuće kreme.
 

Za intenzivnu, posebnu negu masne kože i kože sklone aknama ANTI SPOTS kolekcija pruža dva proizvoda ANTI SPOTS kremu i ANTI SPOTS serum.

ANTI SPOTS krema sadrži sastojke koji obezbeđuju negu kože a istovremeno čine manje vidljivim nesavršenosti na koži. Redovnom upotrebom kreme smanjuje se pojava novih nesavršenosti.

Slično deluje i ANTI SPOTS serum koji predstavlja koncentrat mnoštva dragocenih sastojaka ključnih za intenzivnu negu masne kože i kože sklone aknama. Serum, brže, u kraćem vremenskom period, smanjuje pojavu novih mitesera i fleka i doprinosi uklanjanju već postojećih nesavršenosti.
 

Dostava
Besplatna dostava

za porudžbine veće od 3000rsd

Call
Call centar

Radnim danima 08-16h, Subotom 08-14h
+381 69 /302-99-93

Kamion
Dostava u roku od 48 sata

na teritoriji cele Srbije