blank

OLGICA SAMOILOVIĆ

Chief Executive Officer, Hedera Vita

Olgica Samoilović, osnivač Hedera Vite, ponosno gleda na put koji je firma prešla i nastavlja da inspiriše svojim radom i posvećenošću prirodnoj lepoti i zdravlju.

Zdravo! Ja sam Olgica Samoilović, poznata kao “žena zmaj” (dobitnica nagrade za jednu od preduzetnica godine).

Život za mene predstavlja neprekidni izazov koji hrabro prihvatam, odbijajući “Ne” kao konačan odgovor. Baš kao i svi vi, suočavam se sa mnogim preprekama svakodnevno, ali verujem da su neuspesi samo koraci ka uspehu.

Moje putovanje počelo je iz lične potrebe za proizvodima koji su blagi i prirodni za kožu. Za sve to je “kriva” moja draga baka. Sećam se kako smo provodile sate u našoj maloj kuhinji, gde je baka sa svega nekoliko proizvoda pravila prirodne sapune. Ta iskustva su me naučila da cenim tradiciju i prirodnu lepotu, što me je inspirisalo da krenem svojim putem.

Počelo je jednim sapunom, a danas imamo preko 400 proizvoda!

Znati tačan broj proizvoda koji trenutno imamo zaista bi bio izazov! Ponekad se čini kao da se množe sami od sebe. Šalim se, naravno, ali istina je da je put od jednog sapuna do impresivne palete od preko 400 proizvoda bio pun izazova, ali i radosti.

Proizvodi su poput cipela – teško je odabrati omiljeni par, a nekad se čini da uvek nedostaje još jedan komad u kolekciji.

Svaki novi proizvod nosi sa sobom priču, iskustvo i trud koji su uloženi u njegov razvoj. To je deo čarolije preduzetništva – gledati kako se ideje pretvaraju u stvarnost.

Početak i razvoj brenda

Hedera Vita je proizašla iz strasti prema prirodnoj lepoti i posvećenosti održivom pristupu nezi kože. Početni izazovi su bili inspiracija za nas. Suočeni smo s pronalaženjem savršenog balansa između tradicionalnih receptura i modernih inovacija. Finansijski izazovi i izgradnja brenda od nule zahtevali su hrabrost i posvećenost.

Kroz stalno učenje, transparentnost i neizmernu podršku zajednice, Hedera Vita je rasla iz malog projekta u brend koji slavi prirodnu lepotu s ljubavlju i poštovanjem prema planeti. Hedera Vita je proklijala iz kuhinje s ljubavlju i malo više maslinovog ulja.

Kako smo uspeli da postanemo prepoznatljiv brend u Srbiji i šire za samo 13 godina?

Uhvatili smo tajnu kao da je bila najbolji miris na svetu! Pomešali smo kvalitet, ljubav prema prirodi i malo magije. Rezultat? Svi žele dodir Hedera Vita kozmetike na svojoj koži!

Postati prepoznatljiv brend za samo 13 godina predstavlja uzbudljivo putovanje. U početku, fokus na prirodne sastojke i pažljiv proces proizvodnje koji su stvorili temelje naše autentičnosti.

Gradili smo brend korak po korak, fokusirajući se na vrhunski kvalitet. Naša posvećenost i pažljiv odnos prema kupcima stvorili su osnovu za prepoznatljivost. Sa svakim proizvodom, gradimo poverenje koje traje.

Održavanje kvaliteta i imidža

U Hedera Vita, kvalitet i integritet su ključni za naš uspeh. Strast prema zdravom životu potiče inovacije i vrhunski proizvodni standardi. Transparentnost prema kupcima, pažljiv odabir sirovina i posvećenost održivosti dodatno čvrsto stoje uz nas.

Konkurencija nas motiviše da budemo još bolji. Zahvaljujemo vam na podršci u gradnji zdravije budućnosti! Održavanje visokog kvaliteta proizvoda i nepokolebljivog imidža je središnji stub naše poslovne filozofije. Tokom godina, suočili smo se s rastućom konkurencijom s osmehom na licu.

Ukusi, trendovi i pozicioniranje

U stvaranju Hedera Vita proizvoda, istančan ukus je ključan. Razumem da žene u Srbiji i šire žele nešto posebno – kvalitet, eleganciju, ali i prirodnu lepotu. Trudimo se spojiti savremene trendove sa suptilnim dodirima lokalnog šarma.

Naši proizvodi nisu samo kozmetika, već iskustvo – delikatno, sofisticirano, posebno prilagođeno damama. Uzbuđena sam što mogu ponuditi nešto što će ne samo zadovoljiti, već i inspirisati žene u svakodnevnom održavanju lepote i samopouzdanja. Hedera Vita se ponosi svojim jedinstvenim mestom na tržištu prirodne kozmetike.

Razlikujemo se od drugih brendova, po tome što naša kozmetika nije samo proizvod, već iskustvo koje promoviše ljubav prema sebi.

Izazovi i budućnost

Suočavanje s rastućom konkurencijom za Hedera Vita predstavlja podsticaj za inovacije i posvećenost vrhunskom kvalitetu. Ključ uspeha leži u stalnom istraživanju, osluškivanju potreba kupaca i kontinuiranom unapređenju naših proizvoda.

Transparentnost u sastojcima, održivost i autentičnost brenda postaju naša snaga. Svakodnevno gradimo poverenje kupaca, pružajući im ne samo proizvode, već i iskustvo koje odražava našu posvećenost lepoti inspirisanoj prirodom.

Hedera Vita je više od brenda; to je način života koji delimo s našom dragom zajednicom. Pred nama su izazovi brze promene tržišta, ali vidimo ih kao prilike za rast. Planiramo dalji uspeh Hedera Vite kroz stalno inoviranje proizvoda, proširenje ponude te jačanje digitalne prisutnosti.

Naša autentičnost i posvećenost održivosti stvaraju poverenje kupaca. Kroz konstantno usavršavanje i slušanje potreba zajednice, gradimo ne samo proizvode, već i blisku vezu s ljubiteljima prirodne lepote. Ovo je putovanje koje delimo sa svima koji cene kvalitet.

Poruka za kraj?

Ti si ta koja inspiriše svet, a Hedera Vita će biti tu da te prati na tom putu!